Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.05.2010, 00:35:32
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
vine dinspr-e domnia ta stimata delia31da te rog inteligenta mai incet ca ne arde mai ceva ca microundele nu de alta de nu ne spuneai:e nevoie de o minte inteligenta am incheiat citatul,o puteam prajii rau de tot.mama ce mi-sa intimplat hai lunineaza-ne si pe noi ce tot spui acolo apostoli aveau o minte inteligenta?s-au luminata de insu-si DL.IISUScu, care au cutreierat tinuturile triburilor unele chear salbatice si s-au intilnit cu femei luminate vezi cananeanca dar acestea s-au petrecut doar ca sa se implineasca scripturile.aici nu e vorba cit de inteligenti suntem ci de dragostea pt.Dumnezeu in lucrarea sa de lumina primita de la Domnia Sa.sigur nu ai avut ocazia sa vezi pe nea Ion care a coborit din virful muntelui imbracat in haine simple dar cind acesta deschide gura si vorbeste despreDumnezeu se lumineaza in jurul lui si auzi lucruri mari si nemai-auzite.aceasta e "inteligenta"cea adevarata cea duhovniceasca de care avem nevoie noi toti.

@gibilian

pai, intelegi acum de ce spuneam ca eu (ateii si unii care vor sa-L inteleaga pe Dumnezeu cu mintea) am prea putina minte ca sa inteleg aceste taine?

si mai ales ca ele nu se inteleg cu ratiunea.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atitudine crestina fata de ceilalti iustin10 Generalitati 35 18.02.2013 20:17:39
Haideti sa luam atitudine! Crestin_Simona Stiri, actualitati, anunturi 256 13.12.2010 21:07:35
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului colaps Generalitati 16 10.12.2010 21:17:27
Sunt foarte deprimat.... BaLLaNcE Intrebari utilizatori 41 09.10.2010 13:22:20
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Generalitati 5 03.05.2010 14:24:13