|  |  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Ce ziceti de asta? 

Am un   crucifix  pe   perete,are   17  ani.deunazi   am   gasit  in  stanga   lui   urma unei palme,ca  si   cum cineva  s-a  rezemat  de perete  si  i-a  ramas  palma  imprimata  pe   perete.nimeni  din casa  nu are  forma  palmei  ca aceasta!care credeti  ca  e mesajul?
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Ca ar trebui sa te cauti :)

__________________ „Ca o carpa lepadata toata dreptatea noastra” (Is 64,5) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

e cantarea mea  preferata,dar  nu  vad legatura.explic-o!
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

poti pune o poza?
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

am  fotgrafiat,dar  nu se vede mare  lucru  in  poza!sorry!
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|     Nu stiu cum m-as fi simtit eu sa-mi fi adresat aceste cuvinte dar trebuie sa recunosc ca m-ai facut sa rad... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

din   neatentie, nu am   vazut te-ul si  am  inteles  ca ma  trimiteai  sa caut   cantarea   cu  pricina.cred totusi,ca tu  ar   trebui   sa  te  cauti  ptr  ca  vrei  neaparat  sa ii scoti  pe altii nebuni  in mod nejustificat!eu  am   relatat  un  eveniment  la  care au  fost  mai multi  martori.si  aia is  plecati?nu  ma mira  remarca ta,cunosc reaua   ta  intentie  de pe   alte  topicuri.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

cum   ma  simt?f  relaxata,avand in  vedere personajul  cu remarca!ai  ras  degeaba!
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

ceva particularitati la mana ce a aparut pe perete?
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

poti intreba un preot el iti va raspunde cel mai bine din cate vad aici multi te-au luat la misto  dar ignorai atata pot omul nu crede pana nu vede...
		 | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| De asta ce ziceti? Din vest ne vin "bunatatile"!!! | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 79 | 12.07.2012 09:27:10 | 
| Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 02:21:11 | 
| De asta ce ziceti? Vor sa schimbe si data Pastelui :( | BogdanF2 | Generalitati | 41 | 10.10.2010 23:43:21 | 
| Am trait s-o aud si pe asta... | antiqu | Generalitati | 89 | 18.01.2010 18:03:11 | 
| ce ziceti de luca 19:27 | jezisovi_pivo_nelej | Din Noul Testament | 10 | 28.01.2007 02:29:22 | 
|  |