![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Intr-adevar. Avem de ales intre calea obisnuita dar "sigura" a casatoriei sau calea dulce dar "primejdioasa" a infranarii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sincer sa fiu,cred ca amandua sunt primejdioase.Vezi tu,iti spun din proprie experienta,de cand m-am insurat n-am mai tinut nici un post,cu femeia alaturi iei seara o decizie si nu siu cum se face ca pana dimineata gasesti o mie de motive sa anulezi decizia primara.Eu am lasat tutunul,alcoolul dar nevasta...Si de o parte si de alta lupta e mare.Este parere personala,nu cunosc viata de calugar.Ma gandesc la ce spui tu,sa ne imaginam ca dintr-o data toata lumea se abtine,nu se mai nasc copi si toti la cer(presupunand ca nu fac alte greseli) deci...Raiul.
|
|
|||
|
|||
![]()
nu stiu, ce sa zic, dar in vremurile astea dure...cred ca e mai bine singur....bine sa si ajuti....dar e mai economic singur....sa faci copii, sa se chinuie in societatea asta...mai bine nu...my opinion
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca nu voi fi eu un parinte bun? Sau daca e indoctrinat(a) de mic de societate ori de 'amicii' sai si da in alte pierzanii (sex, droguri, bautura etc) si eu nu pot sa il/o fac sa vada in ce pacate se scufunda? Daca, din cauza desfatarilor acestea lumesti, nu voi reusi sa il/o scot sa mergem la Liturghie Duminica? Sau la Sfanta Spovedanie, Impartasanie? Stiu ca daca esti un parinte bun si crestin, nu ar trebui sa te confrunti cu asemenea probleme, dar nu poti sa stii niciodata ce iti rezerva viata. Daca moare copilul meu nespovedit / neimpartasit? Sau daca mor eu inainte sa-l invat pe el despre Crestinism? Caci zice si Domnul, intr-un asemenea fel. Omul, decat sa duca o viata pacatoasa si sa ajunga in gheena, mai bine nu s-ar fi nascut. S-ar putea sa aud: "Dar macar ii dai o sansa sa traiasca." Sansa sa traiasca unde? In societatea asta imorala, degradata, decazuta si plina de propaganda pacatoasa? O societate in care, incet, dispare influenta Crestinismului si se intensifica influenta pacatului si a vrajmasului ? |
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca cea mai buna cale este aceia de a fi singura...dupa o casatorie esuata ! Sunt prea multi betivani pe lumea asta, prea multi curvari si prea multi barbati violenti, puturosi, materialisti, frustrati si fara minte, ca sa mai fii demna ca esti casatorita, asa ca, dupa ce te tapetezi bine cu riduri, peri albi si stomac ulcerat...este bine sa sezi in banca ta singura si nestingherita de mitul " dragostei celei vesnice ".
Cat despre trasatura acuta a femeii contemporane, cel putin sesizata in jurul meu...o lene si o comoditate de nedescris, pana si instinctul maternal a fost ingropat in aceasta delasare natanga. Aaa! Am uitat sa spun ceva de Domnul in acest context ? Ce-are Domnul cu el, mai nimic ?! Domnul ti-a dat minte si rationament, restul, faci cum consideri tu mersul lucrurilor prin sufletelul si viata proprie.
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 14.05.2010 at 10:45:46. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vreau o familie | anonim30 | Intrebari utilizatori | 57 | 27.03.2014 10:00:27 |
Familie vs Cariera | Mihailescu-Marin Daniel | Generalitati | 19 | 25.11.2013 18:52:31 |
Căsătorie sau celibat | VladCat | Nunta | 4 | 04.11.2012 19:39:40 |
In familie | cred_cu_adevarat | Generalitati | 6 | 21.11.2011 09:52:25 |
Familie vs celibat | Gavrilia | Nunta | 23 | 03.12.2009 14:27:53 |
|