![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In alta ordine de idei ,vad ca te ghidezi dupa parerile tale .ai pareri despre anumite practici din biserica ortodoxa ,care a rezistat 2000 ani in tara noastra si portile iadului nu o vor birui. Deci sfantul Nicon (man.Optina) spune ca cei care isi conduc viata dupa judecatile lor vor culege roade amare.Se refera la modul duhovnicesc de a-si orandui fiecare viata ,fara sa tina seama de sfintii parinti ,care totusi au fost mult mai aproape de Dumnezeu. George Enescu a avut ambii bunici preoti. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Aha. De aia era asa de credincios.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu sa ma botez la sectanti nu mi-as mai gasi linistea ,mi-ar fi frica de Dumnezeu. Da ,Enescu a fost credincios ,sa ne dea Dumnezeu sa avem credinta si smerenia lui . Doamne ajuta ! |
|
|
|||
|
|||
|
Deci noi dacă nu avem bunici preoți, nu avem nici o șansă să avem credința și smerenia lui... cam asta s-ar înțelege din ce spui...
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dumnezeu apreciaza efortul nostru de a ne schimba launtric chiar daca nu facem parte din familii de preoti |
|
|
|||
|
|||
|
Îmi cer scuze, eu și Doriana asta am înțeles că vrei să sugerezi (cu privire la Enescu).
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
A fost un amanunt pe care poate nu trebuia sa il trec. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Asta nu inseamna cu sunt modelele noastre duhovnicesti. Avem alte modele in Sfintele Scripturi. Dar care ar fi logica sa va botezati la sectanti? Ce avantaje ati avea? Si cine v-a sugerat asta? Last edited by penticostalulmantuibil; 10.05.2010 at 13:32:01. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ei cand plecau la lupta mergeau de luau binecuvantare de la preot. Si acum ,ortodocsii practicanti cand intreprind ceva iau binecuvantare ,chiar si pentru pelerinaj. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 21:17:39 |
| Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 22:07:35 |
| Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 22:17:27 |
| Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 14:22:20 |
| Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 15:24:13 |
|
|