![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Nici nu mai știu dacă erai frumoasă
și nici în ce culori îți stă mai bine, știu doar că amintirea nu mă lasă și că mi-e imposibil fără tine. Vizionez femei nenumărate, femei interesante mă mai sună, Dar rece și străin mă simt de toate și nu mă văd cu ele împreună. Nu pot nici să-mi explic întreaga dramă, care-a decurs din întâlnirea noastră, dar vechiul dor al dragostei mă cheamă și tu îmi faci cu mâna la fereastră…. Subtile explicatii cui i-aș cere? tot prostul face pe interesantul și-n condamnarea asta la tăcere, mai conversez de-a surda, cu neantul. Și cum să transformăm iubirea-n ură, de ce nu noi, ci solii să lucreze, și să pătăm simțirea cea mai pură, punând incendiul tot în paranteze? N-aș vrea să te-ndârjesc sau să te sperii, nici să te fac să te-ndoiești de tine, dar eu te-am adorat fără criterii, estet bolnav, al patimii depline. De dragul tău, am fost cu lumea-n luptă, te-am apărat de bârfe și de crivăț, și după toată veghea ne-ntreruptă, cedez numai în lupta împotriva-ți. Și totuși tu ai fost cea mai frumoasă, la mine-n brațe îți fusese bine, obsesia iubirii nu mă lasă. Și-mi este imposibil fără tine.
Ma plangeam ca n-am bani pentru sandale, pana cand m-am intalnit cu un om fara picioare... "Cred, Doamne! ajuta necredintei mele!"(Marcu, 9:24) |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Citate preferate, cugetari, vorbe de duh | silverstar | Generalitati | 1175 | 03.08.2016 15:54:36 |
| poezii crestine | Maria-Raluca | Generalitati | 35 | 08.04.2015 19:15:49 |
| Poezii de Pasti | laurastifter | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 21 | 02.05.2013 16:59:15 |
| Poezii de Pasti | PuiMicGeorgiana | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 0 | 19.04.2011 12:46:00 |
| Poezii crestine! | Laurentiu | Generalitati | 1 | 01.03.2007 15:31:41 |
|
|