Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.05.2010, 13:12:39
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirabela Vezi mesajul
Daca toti ar gandi si ar scrie ca tine, chiar ne-am duce... Probabil erai tu la guvernare cu trandafirasii !

Tu vezi-ti de calea ta, si lasa-l pe Base. Ce te astepti sa munceasca Base pt tine si sa-ti mai faca si de mancare?
Deocamdata muncesc eu pentru base si nu invers, ca io ii platesc leafa lui de presedinte...ca muncesc in romanita si platesc impozite aicisa, nu la mama lu' aghiuta, ca sa fac matu' gros la altii. Si io imi vad de calea mea, ce ar fi sa-ti vezi si tu de a ta ? De unde stii ce gandesc eu, si mai ales, cuim ? Nu nu am guvernat cu trandafirii, ca nu-s membru de nici un partid, imi este scarba de partidele voastre(organizatii mafiote cu acte'n regula)! Uite ce a facut cretinu' de basescu cu leu' in mai putin de 12 ore, si implicit cu viata celor multi. Si vezi ca am mai avut un presedinte carele stia pe toate...ca si basescu.(si stii ce s-a intamplat, nu ?)

p.s. portocalii tai sunt mai rosii decat comunistii. Deschide ochii mari, mari, maricei, ca ai sa vezi si tu asta.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciunea pentru celalalt sardamira Pocainta 4 01.10.2012 01:03:49
O rugaminte pentru cei din Bucuresti Florin-Ionut Pictura si Sculptura Bisericeasca 1 01.05.2011 10:37:22
Avionul presedintelui Poloniei s-a prabusit Mihnea Dragomir Stiri, actualitati, anunturi 43 30.04.2010 11:33:10
ANTI-CIP: Scrieti PRESEDINTELUI! marturisitor Generalitati 20 02.04.2010 15:33:40