![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Iisus a spus sa o propovaduim. Iisus nu greseste. Citat:
1. Nu trebuie sa fim egoisti si sa ne gandim doar la mantuirea noastra. Mantuirea semenilor este de asemenea importanta. Se merita sa te necajesti,sa te gandesti mereu la asta si chiar sa te tulburi si sa faci alte sacrificii. 2. Sa judeci sau sa impui cuiva felul tau de a fedea credinta este gresit dar sa prezinti evanghelia si sa te rogi pentru persoana respectiva este bine. Citat:
Citat:
Insa eu va admir incercarile dumneavoastra de prozelitism (nu sunteti singura aici pe forum, mai toti ortodocsii practicanti fac prozelitism), pentru ca stiu ca Iisus ne-a poruncit sa facem asta. Last edited by penticostalulmantuibil; 07.05.2010 at 12:09:02. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Deci nu o propovaduim oricui si oriunde. Noi ortodocsii ascultam de sfintii parintii iar sf.Ignatie a a fost un mare sfant ,foarte mare. Voi ,protestantii va mantuiti singuri,nu aveti ajutor de experienta si de sfaturile nimanui. Ti-am spus de ortodoxie pentru ca spuneai ca te interseaza. Pe noi nu ne intereseaza sectele . |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si daca ai intrat intr-o conversatie, chiar daca nu ai argumente, nu e obligatoriu sa fii rautacios. Nimeni nu se mantuieste singur. Daca va fi vreun protestant mantuit aceasta va fi doar datorita Crucii lui Hristos. Gresiti, nu v-am comunicat asta. Mi-ati spus despre ortodoxie pentru ca ati incercat sa faceti prozelitism. Dar nu v-am judecat pentru asta, v-am felicitat. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| "Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 07:31:20 |
| Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 17:12:08 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
|
|