Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.05.2010, 15:59:17
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zoridezi Vezi mesajul
Dumnezeu e mai important si decat viata mea, nu vreau sa renunt la El din cauza pacatelor mele. De ce m-a facut Dumnezeu asa de rea
Nu te-a facut Dumnezeu rea, noi suntem rai din cauza firii pacatoase mostenite de la Adam. Insa Dumnezeu stie cum suntem si tocmai de aceea L-a trimis pe fiul Sau ca sa impace lumea cu Sine. El stie ca e pe primul loc in viata ta si te lupti din rasputeri cu pacatul care se tine dupa tine cautand sa te biruiasca. Si stie ca nu te lasi infranta. Toata aceasta lupa a ta este scrisa undeva sus intr-o carte si intr-o zi vei primi o rasplata pentru ea.

Nu mai deznadajdui si nu mai asculta voca celui viclean care vin e sa-ti spune intruna ca esti rea si pacatoasa . Toate aceste incercari vor fi o cununa pentru noi in ziua cea mare a judecatii, daca vom trece prin ele fara sa ne pierdem credinta. Cu cat incercarea e mai mare cu atat mai mare e rasplata noastra si ceea ce nu te doboara te face mai puternic.

Cineva zicea odata ca unui crestin nu i se poate intampla nimic rau. E ca un Hopa-Mitica, intotdeauna cade in picioare. Daca-l arunci pe un crestin in apa iese cu un peste in gura. Crestinului nu i se poate intampla nimic rau in esenta, din orice lucru poate scoate ceva bun
.
"Și știm că Dumnezeu toate le lucrează spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, al celor care sunt chemați după voia Lui"
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
pierderea credintei inspiron Generalitati 19 08.07.2012 01:04:29
Rugaciune la vreme de calatorie tatolivia Intrebari utilizatori 2 12.05.2012 20:46:46
pierderea controlului de sine.. victortiti89 Generalitati 2 14.06.2011 14:28:59
Intr-o vreme sunsray Generalitati 5 16.08.2009 16:53:51