![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Dragi oameni am fost ieri cu cel mic la vaccin nu i la facut deoarece este putin racit si este in urma cu vaccinul mi sa spus ca nu se mai fac vaccinuri gratuite se cumpara din farmacii vaccinul care costa 240 de lei daca nu, nu iti face, casa de asigurari nu mai da vaccinuri gratuite din cauza ca nu au fonduri rugativa pentru noi sa reusim sal facem vaccinul copilului va rugam din suflet Dumnezeu sa ne ajute pe toti AMIN.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Intr-adevar vaccinurile nu sunt pe stoc dar se vor aduce.
Trebuie doar asteptat, nu e neaparat o urgenta. Chestia ca nu mai sunt decontate e o minciuna, probabil doctorul care a recomandat sa fie achizitionate sub acest motiv are o intelegere cu producatorii.. Mie mi-a spus un doctor de familie ca distribuitorul i-a propus o astfel de afacere din asta, la care avea 20-30% profit din vanzari. http://www.mytex.ro/comunitare/braso...usi_252149.php Last edited by AlinB; 04.05.2010 at 19:48:12. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Puteti schimba doctorul de familie daca gasiti unul la care gasiti mai multa intelegere vizavi de urgente.
In ceea ce priveste vaccinurile care se fac la varsta de 6 luni le puteti face si la 9 luni sau mai tarziu fara nici o problema. In mod sigur problema nu o sa dureze mai mult de 1-2 luni, probabil este undeva in minister o bataie pentru comisioane si n-ar fi exclus chiar sa se schimbe furinzorul de pana acum. Mai stiu pe altii care se confrunta cu aceeasi problema si procedeaza la fel. Atat timp cat tineti copilul acasa, adica nu-l dati la cresa si nu vine in contact cu persoane cu probleme, este improbabil sa fie vreo problema din cele pe care le previne vaccinul. De altfel daca le-ati facut pe cele de la 3 luni, cele de la 6 nu sunt decat o repetare (rapel) astfel incat efectul lor sa se prelungeasca in timp. Nu va grabiti sa aruncati banii pe geam ca in mod sigur nu va dau afara din casa. Last edited by AlinB; 05.05.2010 at 11:20:40. |
|
|
|||
|
|||
|
Bine vam gasit .Domnule Alin si tuturor care se confrunta cu aceeasi problema din cauza vaccinurilor am fost si am vorbit cu mai multi pediatri si am primit acest raspuns (Nu facem vaccinurile chiar daca se aduc noi nu le facem gratuit le platiti cu pretul din farmacie deoarece neau scazut salariile si nu mai facem nimic gratuit chiar daca ele vin dumneavoastra platiti este contra cost unii doctori dau retete gratuti sau compensate deoarece au facut o intelegere cu casa de sanatate pentru a primi coplata de 25 sa30 la suta din costul medicamentelor si asta doar la bolnavi cronici sau cazuri foarte urgente deasemenea chiar daca esti asigurat medical daca necesiti spitalizare si nu esti la zi cu platile la asigurare platiti spitalizare jumatate din suma normala care se plateste pentru cei neasigurati ) ,nu se face nimic gratuit asa mi sa spus sunt unii doctori care fac retete gratuite sau compensate dar nu prea sunt am fost la doua doctorite si un doctor pediatru si acelasi raspuns lam primit ,o vecina care este in scara cu noi are un copil de 7 luni si sa dus sai faca vaccinul iar doctorita ia spus sa cumpere vaccinul din farmacie daca nu credeti interesativa noi mai avem 2 vaccinuri care trebuie facute la diferenta de o luna unul de celalalt ,,mai asteptam si noi poate se va face o minune si nu va trebui sal platim desi toti doctorii iti rad in fata si nui intereseaza daca ai posibilitate sa cumperi vaccinul sau medicamentele ,va doresc multa sanatate si va multumim din suflet ca va rugati pentru noi ,Dumnezeu sa va ajute sa ne ajute si pe noi ,Amin.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Discriminarea - o boala a societatii in care traim - | razvan_andrei | Generalitati | 23 | 27.02.2012 13:47:06 |
| Va rog rugativa pentru Cornel | mara2008 | Umanitare | 7 | 04.10.2011 23:42:44 |
| Ce putem face pentru ca societatea in care traim sa devina mai buna? | Andu30 | Generalitati | 38 | 24.03.2011 23:03:30 |
| lumea in care traim | giovaninnaa | Generalitati | 68 | 29.10.2010 15:16:29 |
| Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 11:36:14 |
|
|