![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
|
Gandeste-te ca toti sfintii care si-au dat viata pentru El,citisera si ei Vechiul Testament.Deci,exista explicatia.Erau si profeti,deci aveau revelatii probabil si in legatura cu motivele acestea.
Si eu m-am simtit cam geloasa cand am citit,pentru ca a ales un popor,la inceput,dar acum S-a razgandit si ne-a ales pe toti,nu avem de ce sa ne simtim mai putin importanti decat evreii.Plus ca exista f multi oameni rai care nu-s pedepsiti,din mila Lui.De ce sa vedem doar celelalte cazuri? Daca un om ar copia si ar lua 10 si tu ai invata si ti-ar pune 4,ai spune ca e nedrept.Asa ar fi nedrept si ca un om rau sa ajunga in Rai,la fel ca unul sfant. Tu esti credincios si te-ai rugat si cu siguranta ai primit,de multe ori,ceea ce ai cerut.Nu uita toate astea
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Care este credinta adevarata? | gpalama | Biserici Protestante | 51 | 27.01.2013 19:10:24 |
| Nesabuinta ! - O Biserica veche de 200 de ani va fi pusa la pamant ! | cristiboss56 | Biserica Ortodoxa Romana | 9 | 12.02.2011 00:26:26 |
| Ce este pana urma adevarata credinta? | annajanette | Generalitati | 21 | 17.06.2010 09:52:08 |
| Este nevoie de intermediari intre noi si Hristos sau este suficienta credinta in El? | maria-luisa | Generalitati | 41 | 05.01.2010 22:35:11 |
|
|