Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.05.2010, 14:56:08
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de voodoo Vezi mesajul
Si daca facuse o promisiune ce ?
Trebuia sa si-o si tina ? De ce ? Trebuie sa dea socoteala cuiva ???
Nu, trebuie sa dea exemplu.
Vechi 01.05.2010, 15:02:59
voodoo
Guest

Implicit

Trebuie sa dea exemplu cui si de ce ?
Reply With Quote
Vechi 01.05.2010, 15:08:19
eodor nastasa's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de voodoo Vezi mesajul
Trebuie sa dea exemplu cui si de ce ?
Ma pretine, cand promiti ceva ii musai sa te tii de cuvant, chiar Dumnezeu fiind.
S'acum, noua ne-a promis ca nu ne mai calca pe gat, ca nu ne mai starfoceste sub bocancu' plin de noroi, ca pe niste ganganii ce ne aflam, chiar daca noi incapatanati si cu nasu'n vant ne buricam, El asteapta rabdator sa ne urce mintea'n cap din s..a.(asta-i promisiunea de care ziceai io, ma'ntelegi ?)
Vechi 01.05.2010, 15:08:24
flying's Avatar
flying flying is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: MIGREZ PRIN DIFERITE LOCURI ALE INIMII IN CAUTAREA LUI DUMNEZEU
Arrow

Citat:
În prealabil postat de modern talking Vezi mesajul
Am și eu câteva întrebări pentru creștini,
1.De ce credeți că după ce zeul vostru ar fi creat Universul(care nu se termină odată cu planeta Pluto) s-a întors la biata planetă Pământ și ar fi pus oamenii să-i ofere miei sau ce mama naibii îi oferiți voi jertfă??? Când el avea la dispoziție planete, sisteme solar, nebuloase, galaxii, quasari, big benguri cu care să se joace?
=>Universul nu l-a facut pentru EL ci sa "se dea in spectacol" (e o demonstratie de forta)ca sa inteleaga si unul cu IQ mai mic ca exista Dumnezeu .El a facut un Univers , tu ce ai facut? in afara de ce faci ,cand mergi la toaleta?

Citat:
2.De ce continuați să vă rugați la el? E nesigur sau maniac?
=>dar tu de ce te rogi lu' mamica ta ?cu un scop ,nu? sa-ti dea bani de carte de colorat ,de bombonele ,etc. DECI TU TE ROGI LA MAMICA TA CA TU AI NEVOIE DE CEVA ,NU? atunci de ce ne intrebi pe noi de ce ne rugam de Cineva?

Citat:
"Geneza 1:1 La început, Dumnezeu a făcut cerurile și pământul."
3. Prima oară a făcut atmosfera, stratosfera, termosfera etc și după aia Pământul?
3.1 Dacă cerurile se referă la rai, și pentru creștini dumnezeu locuiește în rai, atunci unde locuia el înainte?
4. După ce muriți veți trăi o eternitate, aveți habar ce înseamnă "eternitate"? Hai că merg 50, 100, 200, 500000 de ani, da după 1000000000 n-ați vedea semne de plictiseală, oricât de mult de distractiv ar fi să mergi gol printre copaci?
Mulțumesc celor ce vor răspunde.
inca nu esti destul de marisor ca sa intelegi raspunsurile la intrebarile astea ,mai bine treci la cartea de colorat . mai ai culori ,iti fac cadou o cutie de culori daca vrei !(dar daca totusi vrei sa afli ,am impresia ca raspunsurile le gasesti in cartea de religie de clasa 1-a)

Citat:
Later edit: Iisus a murit pentru noi, suportând mânia lui dumnezeu în locul nostru, de ce a făcut el așa, nu poatea dumnezeu să ne ierte oricum? De ce o creatură perfectă are trăsături negative specifice omului?
pai daca tu furi si esti iertat ,tu o sa ai impresia ca a fura e ceva foarte distractiv si profitabil ...si o sa furi in continuare! de faptul ca tu vei fura in continuare E VINOVAT CEL CARE NU TI-A " ARATAT "DESTUL DE CLAR CA E RAU CE FACI ! =>daca petreci o noapte in arestul politiei _+ o chelfaneala =>o sa percepi altfel ce inseamna furt ,decat daca iti da proprietarul de la care furi si alte lucruri ,felicitandu-te pentru fapta mareata pe care o faci.
A fost destul de clara explicatia?
Vechi 01.05.2010, 15:12:21
modern talking
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
"..." = quota = figurat, ai ramas la romana ?
Lasă româna, că și dacă am vorbi în swahili tot aia ai înțelege.

Citat:
Hm, marioneta, hm...cine o fi marioneta, si mai ales a cui ?(a negurosului ?)
A unui zeu plictisit, că nu de asta te-a creat, că se plictisea sfânta treime de la atâta threesome.

Citat:
zau ? baga-l tu, ca eu n-am de unde sa iau -5000*C. (s'asta cu gradele parca-i din fizicistica)
Am dat o valoare acolo, nu sunt chimist, da nici prost să afirm că aerul exista da nu-l văd. atâta timp cât e un gaz incolor.

Citat:
De ce ar fi scris ? Nu este relevant. In cazul asta ma'nchin in fata planetei jupiter , care a deviat cometa s'a "halit'o"...

Gentu', la Tunguska(in Siberea lu' sovetici, adicatelea), n'a fost nici un meteor, ma'ntelegi, a fost un plasmoid solar, asta daca stii ce-i aia(e la moda e trendi...esti in urma pretine). Spun'le la aia de la nash(p)a sa-si curete ochianu', ca vede'n ceata.

p.s. pastreaza "bunu' lu' simtu'" chiar daca te "strange" pielea s'dai p'afara.
Jupiter, spre surprinderea ta e cea mai mare planetă din sistemul nostru solar. Având o așa masă atrage spre ea toate corpurile rămase de la formarea sistemului solar. Câteodată asteroizii aflați în norul Oort vizitează mai de aproape centrul sistemului și dacă n-ar fi Jupiter ar avea șanse să se ciocnească cu Pământul. Mi-e lene să-ți explic mai bine da ai văzut și tu că atunci când Jupiter nu și-a făcut treaba au dispărut dinozaurii.
Și cu siguranță că un meteorit care ar lovi Pământul nu ar oferi un sfârșit în car oamenii se ridică la ceruri. AMIN.
Reply With Quote
Vechi 01.05.2010, 15:12:53
modern talking
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anytza Vezi mesajul
Da, vezi aproape ca ar suna rezonabil, desigur, pentru cine nu stie nimic din astronomie. pai in primul rand nu poti sa definesti acel "1 cm patrat", mai ales ca Universul e 3D, si apoi habar nu ai numarul "total" de "cm patrati" , si desigur nu stii cate galaxii, stele si planete, asa cum am mai spus. Logic nu? sunt numai presupuneri si nu date stiintifice. nu poti sa asemeni Universul cu-n petic de iarba.
Si nu mai repeta intrebari care nu au sens.
Calculezi cm cubi na,n-am spus să că faci ca și cu terenu cu cm pătrați.
Reply With Quote
Vechi 01.05.2010, 15:18:56
Anytza
Guest

Citat:
Calculezi cm cubi na,n-am spus să că faci ca și cu terenu cu cm pătrați.
NU stii cum arata Universul, nu stii ce marime are, nu stii cate galaxii exista, nu stii nici cate stele si planete,dar sa mai fie si asemanatoare Pamantului. Intelegi?
Reply With Quote
Vechi 01.05.2010, 15:19:02
modern talking
Guest

Implicit

Citat:
=>Universul nu l-a facut pentru EL ci sa "se dea in spectacol" (e o demonstratie de forta)ca sa inteleaga si unul cu IQ mai mic ca exista Dumnezeu .El a facut un Univers , tu ce ai facut? in afara de ce faci ,cand mergi la toaleta?
Eu studiez/predau fizica, tu ce faci?

Citat:
=>dar tu de ce te rogi lu' mamica ta ?cu un scop ,nu? sa-ti dea bani de carte de colorat ,de bombonele ,etc. DECI TU TE ROGI LA MAMICA TA CA TU AI NEVOIE DE CEVA ,NU? atunci de ce ne intrebi pe noi de ce ne rugam de Cineva?
Am salariu stabil, mersi.

Citat:
inca nu esti destul de marisor ca sa intelegi raspunsurile la intrebarile astea ,mai bine treci la cartea de colorat . mai ai culori ,iti fac cadou o cutie de culori daca vrei !(dar daca totusi vrei sa afli ,am impresia ca raspunsurile le gasesti in cartea de religie de clasa 1-a)
Odată cu vârsta apare înțelepciunea. dar la dumnezeu nu există noțiunea de timp și vârstă.

Citat:
pai daca tu furi si esti iertat ,tu o sa ai impresia ca a fura e ceva foarte distractiv si profitabil ...si o sa furi in continuare! de faptul ca tu vei fura in continuare E VINOVAT CEL CARE NU TI-A " ARATAT "DESTUL DE CLAR CA E RAU CE FACI ! =>daca petreci o noapte in arestul politiei _+ o chelfaneala =>o sa percepi altfel ce inseamna furt ,decat daca iti da proprietarul de la care furi si alte lucruri ,felicitandu-te pentru fapta mareata pe care o faci.
A fost destul de clara explicatia?
Tu ai 50 de ani, fiul tău are 30. Te-ai băga în pușcărie în locul fiului tău?
Reply With Quote
Vechi 01.05.2010, 15:22:39
modern talking
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anytza Vezi mesajul
NU stii cum arata Universul, nu stii ce marime are, nu stii cate galaxii exista, nu stii nici cate stele si planete,dar sa mai fie si asemanatoare Pamantului. Intelegi?
Cel mai îndepărat obiect văzut de Hubble este la 13.7 miliarde de ani. Viteza luminii e 299.792 km/s. Calculează vârsta.
Reply With Quote
Vechi 01.05.2010, 15:24:17
eodor nastasa's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Lasă româna, că și dacă am vorbi în swahili tot aia ai înțelege.
Vorbeste-mi in ...(mi se amesteca gangurelile, aicia) s'apoi o'm mai videa.

Citat:
A unui zeu plictisit, că nu de asta te-a creat, că se plictisea sfânta treime de la atâta threesome.
ce inseamna in viziunea ta , zeu ? da plictisit ?

Citat:
Am dat o valoare acolo, nu sunt chimist, da nici prost să afirm că aerul exista da nu-l văd. atâta timp cât e un gaz incolor.
Bine, deci am consensuat nu'i totdeauma valabila afirmatia :invizibli=inexistent.

Citat:
Jupiter, spre surprinderea ta e cea mai mare planetă din sistemul nostru solar. Având o așa masă atrage spre ea toate corpurile rămase de la formarea sistemului solar. Câteodată asteroizii aflați în norul Oort vizitează mai de aproape centrul sistemului și dacă n-ar fi Jupiter ar avea șanse să se ciocnească cu Pământul. Mi-e lene să-ți explic mai bine da ai văzut și tu că atunci când Jupiter nu și-a făcut treaba au dispărut dinozaurii.
Și cu siguranță că un meteorit care ar lovi Pământul nu ar oferi un sfârșit în car oamenii se ridică la ceruri. AMIN.
S'daca a fost supervulcanuscuipaciosdefumsilava din as(h)ia or din america'n california ? A ? Ce zici, il lsam pe ju'n pace ? A, a ?

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vreau o dovada? Templier Knight Generalitati 12 15.01.2011 14:17:34
O dovada incredibila de ipocrizie freespirited Generalitati 85 26.09.2010 09:02:57
prostie omeneasca padrevicentiu Generalitati 51 31.07.2010 18:43:21
Bunatate=prostie? sergiu Generalitati 3 12.10.2009 00:35:52
O dovada vie Laurentiu Intamplari adevarate 34 22.10.2007 18:18:07