![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Se poate ca tu, investind atat in posibila voastra relatie, sa te indragostesti din ce in ce mai mult de el. Ce vei face daca el nu vrea sa treaca la ortodoxie? Sunt doua posibilitati: ori ramai cu inima franta, ori renunti tu la ortodoxie lasandu-ti familia cu inima franta. Dragostea e oarba si nu stiu cata tarie ai tu ca sa-i rezisti.
Trebuie sa constientizezi ca sansele tale de a-ti indeplini dorinta de a fi cu el, si ortodocsi amandoi pe deasupra, este destul de mica. In situatia aceasta trebuie sa-ti asumi riscul ca nu va iesi chiar cu vrei tu. Daca nu, mai bine renunti de acum si cauti un baiat ortodox, preferabil si credincios, impreuna cu care sa-L slujesti pe Dumnezeu.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Aici sunt convinsa ca trece la ortodoxie daca se indragoste de mine.
Sincer. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu cumva obstacolele existente te fac sa te inversunezi si sa-ti doresti mai mult ceea ce e interzis? Incearca sa tii mana la 5 cm de foc si vezi cat rezisti. Ai rezista o vesnicie in flacarile vesnice de dragul iubitului tau? Esti sigura ca aceasta dragoste nu este o foarte mare ispita pentru tine si pentru familia ta, mai ales ca esti fiica de preot?
Nu te incapatana prea mult. Admite posibilitatea ca poti sa gresesti. Pune-l la incercare pe iubitul tau si vezi la ce tine mai mult: la tine sau la credinta lui. Daca prin tine a oranduit Dumnezeu salvarea sufletului aceslui baiat, caci si asta se poate, atunci inseamna ca, de dragul tau, va accepta sa revina la Ortodoxie. Dar daca prin el diavolul vrea sa te piarda si pe tine, atunci fii cu luare aminte, caci sufletul tau e mai important decat toate comorile de pe pamant. Dumnezeu sa te ajut sa iei decizia cea mai buna. |
|
|
|||
|
|||
|
Mie mi se pare ca deja dragostea a luat conducerea in defavoarea ratiunii. Ma rog ca Dumnezeu sa va indemne pe amandoi pe calea cea buna.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Daca as fii incapatanata crede-ma ca pana acum as fi aratat asta...Il cunosc din iunie anul trecut deci 2009 si sunt foarte temperata.Din contra nu l-am sacait, nu l-am stresat deloc.
Tot ce fac o fac cu masura. Ma bucur ca am deschis cartea ori am pus cartile pe fata dar pana sa le terminam ori pana sa terminam cartea mai avem. Eu sunt optimista!!! va multumesc pt tot si ce sa va zic daca mai e vreo intrebare va raspund cu mare placere. |
|
|
|||
|
|||
|
Dragoste sau ratiune? IL iubim pe Dumnezeu cu mintea sau cu sufletul? Ce drept avem sa spunem: Eu sunt mai bun decat tine(religia mea este mai buna decat a ta)? Toleranta fata de cei din jur sau etichetarea si respingerea lor? Dumnezeu nu este acelasi??!!! Tu esti pacatos fiind de alta religie decat mine....!!!! Iata intrebari la care tu va trebui sa-ti raspunzi... Roaga-te la Dumnezeu cu staruinta si El te va indrepta catre o decizie dreapta. Vei vedea ca vei sti ce trebuie facut fara sa stai prea mult pe ganduri. Rugaciunea i-ti va aduce pace in suflet si-ti va inlatura tot zbuciumul pe care il ai acum. Dumnezeu sa aiba mila de tine....si de noi!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca nu reusesti sa-l faci sa treaca la ortodoxie inainte de casatorie,mai bine paraseste-l! |
|
|
|||
|
|||
|
Da sunt deacord cu ce spui.
:) sa vedem cum o sa fie pe parcurs ca lucrurile in momentu asta s-au schimbat radical si nu stiu daca mai merita lupta asta. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Poate știe cineva... | laurastifter | Umanitare | 4 | 24.05.2012 16:51:13 |
| Poate un crestin ma poate ajuta? | andrei1994 | Umanitare | 6 | 16.10.2011 17:02:01 |
| Se poate? | heaven | Preotul | 28 | 21.04.2010 13:21:03 |
| Se mai poate? | livadarufelix | Preotia (Hirotonia) | 9 | 05.09.2009 23:11:30 |
| Ce poate fi? | iliecata2003 | Generalitati | 4 | 24.08.2006 10:31:59 |
|
|