Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserici Protestante

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.04.2010, 13:25:40
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit Cătălin - file de poveste

Citat:
În prealabil postat de catalin_ Vezi mesajul
cred ca nu ai cetatenie romana, nu mai zic etnie pentru ca orice roman cunoaste presiunile, chiar macelul asupra romanilor din Transilvania de-a lungul istoriei incat e de mirare ca mai vorbesc romaneste , daramite sa-si pastreze credinta.
Am cetățenie română, sunt de etnie română cu părinți și bunici născuți ortodocși. Măcelurile de care povestești au fost caracteristice pentru oricare zonă a Țărilor Române, dar nu din considerente religioase. Nici măcar turcii nu i-au măcelărit pe valahi pentru a instaura religia musulmană, ci din considerente expansioniste. Nu mai vorbesc de unguri, iar de sași ce să zic... nici măcar nu au purtat lupte cu românii.

Citat:
in Spania , foarte recent Patriarhul bisericii romane a efectuat o vizita in Spania pentru a sfintii locul noii catedrale episcopale , ca s-a ajuns la 70 de parohii ortodoxe si nr. lor creste.
Foarte frumos, felicitări! "Parohiile" adventiste și penticostale sunt cam la același număr...

Citat:
Exista episcopie roman ortodoxa de mult in Spania, Italia, toata Europa , Japonia , America si tu vorbesti de penticostali si adevntisti. Poate 1 sau 2 dar de alta etnie .
Altă filă de poveste... Ei bine află că jumătate din numărul membrilor adventiști din Spania sunt de etnie română. Nu știu care e proporția penticostalilor, baptiștilor, etc. Poate ne ajută cineva...

Citat:
nu stiu de ce tot ne contazicem pe niste chestii grosolan de evidente???!!!!!!!!!
Pentru că sunt monstruos (sic) de irelevante
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Protestanti, Luther si ........invatatura lui alecsandru Biserici Protestante 118 08.09.2015 19:50:21
Protestant convertit la ortodoxism!!! Templier Knight Biserici Protestante 25 14.12.2013 03:42:38
cultul Fecioarei Maria in ortodoxie fiul ratacitor intors acasa Generalitati 43 04.11.2011 14:44:33
luther se ruga Fecioarei,protestant fiind! Ioana-Andreea Secte si culte 0 06.04.2010 23:07:08
Marturia unui protestant Eugen Generalitati 10 03.03.2007 02:56:22