![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Zi-mi pe ce te bazezi cand spui ca pamantul are 10000 de ani. |
|
|||
|
|||
![]()
Scumpa mea, nu-ti pierde vremea cu asemenea discutii.Teoria evolutionista este cea mai mare PROSTIE posibila , nici cei ce au lansat-o nu credeau in ea.Scopul scuza mijloacele, scopul evreilor a fost acela de a desfinta crestinismul inca din fasa si de 2000 de ani nu inceteaza sa dea atat dupa atac. Nu vezi ultima gaselnita? Au descoperit "mormantul lui isus si al familiei".Mai astia ne cred chiar dobitoci ! Lasa-i scumpa, ca totul nu este decat o diversiune demonica sa-ti pierzi timpul si energiile cu ei.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ca cele despre potop, simplul fapt ca s-au gasit referiri si-n america si-n australia s-in continente diferite, nu dovedeste ca a fost un potop global? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stiu ca ii vedeti pe evrei in spatele oricarui atac. Si nu au gasit "mormantul lui isus si al familiei". S-a decoperit un mormant din secolul 1 ce cupdinde cateva cripte. Printre alte nume sunt inscriptionate numele Maris si Iisus, daca nu ma insel si Iosif. Si s-a spus ca ar putea fi, nu ca este. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa este, s-au gasit referiri din America pana in Australia despre "potop". Dar fiecare loc a avut loc "potopul" lui. In fiecare parte "popopul" a avut loc in alta perioada. Nu a existat un potop global. |
|
|||
|
|||
![]()
Da, pai cam asta e cam singurul lucru care mi l-ai spus de fiecare data.
Dar tu nu-mi raspunzi niciodata la intrebari direct si nu aduci argumente. e doar cum vrei tu sa fie. |
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca ti-am raspuns destul de clar cum e cu potopul.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
da, te legi de lucrurile mici, dadusem un exemplu, vorba era de evolutie, dar de... cum ai mai spus si tu " atunci de ce mai vorbim?"
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vreau o dovada? | Templier Knight | Generalitati | 12 | 15.01.2011 14:17:34 |
O dovada incredibila de ipocrizie | freespirited | Generalitati | 85 | 26.09.2010 09:02:57 |
prostie omeneasca | padrevicentiu | Generalitati | 51 | 31.07.2010 18:43:21 |
Bunatate=prostie? | sergiu | Generalitati | 3 | 12.10.2009 00:35:52 |
O dovada vie | Laurentiu | Intamplari adevarate | 34 | 22.10.2007 18:18:07 |
|