![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Evident, patimile unui artist razbat "transfigurate" din creatiile lui. De altfel, cand eram studenta si nu ma pasiona crestinismul, observasem deja ca prin acceptarea unei creatii (muzica, literatura etc..) accepti si un substrat ideatic (uneori demonic..). Pe scurt, m-am prins ca unele lucruri aclamate imi fac rau psihic.. si acest fapt m-a eliberat de presiunea sociala/educationala de a admira unii autori, compozitori, creatii (despre care intuitia imi spunea ca transmit ceea ce eu credeam a fi energie malefica). Azi cred ca multi artisti sunt doar instrumente demonice (sper sa nu par f exagerata).. o vizita la un muzeu de arta contemporana lamureste usor acest lucru. 2. Revenind la homeopatie.. am dat mai multe informatii pe langa faptul ca era mason. Am gasit ca era admirator al lui swedenborg. Ti se pare putin? Swedenborg ajunsese la o asa stare de inselare incat nu mai avea nevoie sa intre intr-o stare speciala pt a comunica cu spiritele. O putea face oricand in stare de veghe. Nu am gasit inca sa scrie negru pe alb ca si hahnemann vorbea cu dracii (desi asta e invatatura lui swedenborg), dar am gasit ca opera lui (Organon) i-ar fi fost 'dictata', ar fi de inspiratie 'divina'. Nu mai caut linkuri, ca oricum nu intereseaza pe nimeni. Cine chiar vrea sa afle, cauta si afla singur! 3. ce parere ai despre faptul ca homeopatii explica vindecarea prin 'forta vitala' ? Banuiesc ca ai si pt asta o explicatie crestina. (m-a amuzat postarea cu fortza fie cu tine! nu mai stiu cui ii apartine) 4. moleculele inexistente: "Dilution advocated by Hahnemann for most purposes;patient would need to consume 1041 pills (a billion times the mass of the Earth), or 1034 gallons of liquid remedy (10 billion times the volume of the Earth) to consume a single molecule of the original substance" (de pe wiki) 5. Ce mai scrii? Ce parere am despre medicii alopati atei? F buna. Cunosc unul exceptional. Si stii ce mi-a spus dupa ce a operat un om bolnav de cancer in stadiu avansat? Exact ce spune Tibs: medicii doar taie si scot afara, pacientul se vindeca singur! Cred ca daca as lauda homeopatia... medicul meu mi-ar da apa de la chiuveta cand ma imbolnavesc. Nici macar imbuteliata. Ca exista o sansa bunicica sa contina o molecula dintr-o substanta care ma poate vindeca. ![]() (acum nu va mai suparati pt ce postez.. ma amuz si eu.) (Pentru cei care au chef sa caute informatii despre homeopatie, sa cautati si despre medicii homeopati care folosesc pendul, despre cei care practica divinatia etc.. mi s-a parut interesant, dar nu mai postez ca starnesc prea multe discutii) |
Tags |
bioterapie, înșelare demonică |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor | gheorghecoser23 | Preotul | 5 | 25.06.2008 17:01:23 |
|