![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Si ce dovedeste asta? Ca e apa sfintita si din acest motiv nu se strica?
Cu asta nu ai nimerit-o. Sa-ti spun de ce. Am experimentat si eu aceasta "minune". Si nu, nu mi s-a stricat agheasma. Dar am si acum in dulap o sticla de 0.5l umpluta cu apa de la robinet pe care am trecut data, era anul 1997. Poate zici ca e minciuna. Dar nu e. Sticla e la mine in dulap si sta marturie. Ce zici, te bagi la o degustare? :) |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ateul isi astepta moartea ..dupa moarte:nimic
evreul isi astepta moartea,dupa moarte:asteptarea crestinul isi astepta moartea dupa moarte;viata vesnica |
|
|
||||
|
||||
|
vrabia ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Si, care e problema?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Evreul ii seamana din acest punct de vedere. Musulmanul citeste despre Iad. Acolo va fi jupuit de piele daca nu face JIHAD. In anumite privinti crestinul ii seamana. Merge la spovedanie, crede ca s-a "curatit" si incepe de la capat stiind ca exista spovedanie/impartasenie. Crestinul spune ca Yeshua S-a jertit pt. a-l curata pe el, pacatosul, de pacate, dar Yeshua nu repeta actul si daca tot pacatuieste, ce va fi? Viata vesnica in Iad? |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Lumina Sfanta in anul 2012 dupa nasterea lui Hristos | Ion Pop | Generalitati | 24 | 18.04.2012 09:06:28 |
| Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? | joshoo | Generalitati | 8 | 03.11.2010 14:02:11 |
| Lumina sfanta | speranta1970 | Pelerinaje la locuri Sfinte | 2 | 15.02.2010 12:27:42 |
| A fost Iisus Hristos Dumnezeu? | TheBigSmoker | Generalitati | 20 | 03.01.2010 14:42:52 |
| Ce v-ati propus pe anul asta? | Hartford | Generalitati | 22 | 29.01.2008 01:21:24 |
|
|