Citat:
În prealabil postat de florinbrasov0
Eu am primit chiar si raspuns:
"
Solicitarea dumneavoastra privind organizarea unui referendum având ca tema "cipurile electronice din actele de identitate" se afla în atentia noastra si este analizata cu atentie în conformitate cu dispozitiile art. 90 din Constitutia României, republicata, potrivit carora: "Presedintele României, dupa consultarea Parlamentului, poate cere poporului sa-si exprime, prin referendum, vointa cu privire la probleme de interes national".
"
Dumnezeu cu mila ce va fi.
|
Ha,ha, am cerut lupului sa stea de paza la oi.Mai oameni buni cand o sa ne trezim ? Care presedinte v-a raspuns,poate presedintele Bangadlesh-lui ! Nu am inteles nici macar in al-spelea ceas ca si Presedintele face parte cu smintitii ? Cum credeti ca s-a cocotat in scaunul domniei de la Cotroceni ? Nu vedeti ca omul acesta urmareste un singur tel, si anume PUTEREA si iar PUTEREA si inca odata PUTEREA !Crede cineva oare ca celui satul ii pasa de flamand ? Bateti la porti ferecate,zbierati la urechi surde,va zgaiti spre ochi care nu vad...Presedintele nostru este sluga Americii. Suntem prinsi, si, doar bunul Dumnezeu ne mai poate scoate din puterea FIAREI...sau ar mai fi o solutie....stiti voi care...
Romanul zice : Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in traista...deci, ce este de facut ?