Citat:
În prealabil postat de Antoni0
Din punctul meu de vedere, acesti duhovnici nu au puterea de a rupe comuniunea cu episcopii lor! De ce nu o fac public printr-o scrisoare? Nu'mi raspunde ca stiu deja raspunsul!
|
Nu a venit inca momentul. Cand va veni, vei vedea.
In vremea Sf. Ilie, Dumnezeu isi pastrase 7 mii de barbati care nu isi plecasera genunchiul in fata lui Baal. Si acum e cam la fel. Pr. Iustin spunea ca mai avem cam 5-6 episcopi care nu si-au plecat genunchiul in fata ecumenismului, si care vor vorbi la vremea potrivita.
Voci anti-ecumeniste se tot aud de multa vreme, si duhovnici, si teologi mireni. De curand se aud si voci impotriva calendarului nou, Danion Vasile de ex. Manastirea Petru Voda, fondata de Pr. Iustin, a fost si va ramane un centru al luptei anti-ecumeniste in BOR. E singura manastire din tara din cate stiu ridicata pentru cinstirea martirilor anti-comunisti din inchisori. E o manastire in care se face (la vedere) Acatistul Sfintilor Marturisitori din inchisori, si li se serbeaza praznicul. E manastirea in al carei cimitir e ingropat Pr. Gheorghe Calciu, un supravietuitor al experimentului din inchisoarea Pitesti. E primul centru din care s-a luat pozitie impotriva cipurilor si a documentelor electronice. A, si dupa cate se spune, Pr. Iustin era si simpatizant al celor pe stil vechi.
Bogdan.