Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.03.2010, 06:24:54
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul

Da, punct ochit, punct lovit, sau ce vroiai sa spui. Dar sa stii ca nu incearca nimeni sa schimbe Ortodoxia. Nu, contrar cu ce cred Danion Vasile et comp., nu, scopul principal al catolicismului nu este sa catolicizeze ortodoxia. Poate ai observat in ziare, au multe si multe alte si grele probleme in ograda proprie.
Nici scopul meu nu este sa te supar pe tine (si nici sa te critic).
Adevarul este ca mai aflu si eu una, alta... Ascultam o conferinta a monahului Ion Vladuca si daca nu ar fi fost discutia cu tine, nu mi-ar fi atras atentia ce a spus el despre catolici. Am cautat si eu sa citesc (am crezut ca nu am inteles bine).
Dar daca am aflat, mi-am amintit de tine.. si redau din
"Randuiala primirii la credința ortodoxă a schismaticilor romano-catolici"
Întrebare : Te lepezi de toată rătăcirea și greșeala adunării catolice, în care ai fost până acum ? .
Răspuns : Mă lepăd de toată rătăcirea și greșeala adunării catolice, în care am fost până acum.
Întrebare : Afurisești toate eresurile și dezbinarea lor, ca pe ale unor potrivnici ai lui Dumnezeu și ai adevărului, și ai Sfintei Lui Biserici ?
Răspuns : Afurisesc toate eresurile și dezbinarea lor, ca pe ale unor potrivnici ai lui Dumnezeu și ai adevărului, și ai Sfintei Lui Biserici.

Restul textului se gaseste la linkul de mai sus. Citeste-l, ca merita.

(... cam nelinistitoare cuvintele de mai sus pentru cine crede ca ecumenismul este benefic).

Last edited by anna21; 29.03.2010 at 06:30:19.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum sa procedez cu ai mei ca ei sa-L primeasca pe Domnul? teodoraianys Generalitati 4 04.04.2012 23:55:18