Citat:
În prealabil postat de Danut7
Daca nu stii la ce folosesti acest dar in biserica penticostala si tie, atunci de unde stii ca e de la Dumnezeu?
|
Te rog citeste mai atent postarile mele. Eu pun suflet in ele. Am scris la ce foloseste acest dar in biserica penticostala si mie: mesajul #219 partea a doua.
Citat:
Ai spus si tu ca nu stii daca e de la Dumnezeu, dar "asa crezi".
|
Asa am invatat ca se exprima orice crestin umil.
„Cunoștința însă semețește, iar iubirea zidește. Iar dacă i se pare cuiva că cunoaște ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască.” spune Sfântul Apostol Pavel.
In postarile mele m-am ferit sa ma arat ca cel ce le știe pe toate si m-am ferit sa fac afirmatii fara acoperire. Ce e gresit in asta?
Citat:
DE ce nu le dă Dumnezeu un adevărat dar secanților penticostali și harismatici? De ce atunci când se duc în altă țară trebuie să învețe limba țării respective?
De ce crezi ca nu se intampla lucrul acesta?
|
Pentru ca ca nu s-a intamplat niciodata sau, cel putin, nu avem marturii. Nu avem dovezi consistente conform carora apostolii cand au plecat in tari straine n-ar mai fi trebuit sa invete o limba noua pentru ca ar fi avut darul vorbirii in limbi.
Nu imi plac copy/paste mai lungi de cinci randuri. Eu as vrea sa comunic cu tine nu sa citesc articole interminabile ale mai stiu eu cui.