![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
#14
|
|||
|
|||
![]()
Faina, apa minerala, doua oua, putina sare. Se framanta bine, se intinde o foaie de vreo jumatate de centimetru grosime si se taie patratele.
In mijlocul fiecarui patratel se pune o lingurita de branza de vaci amestecata cu ou si zahar. Se impatureste patratelul lipindu-se doua colturi opuse si se obtine o forma triunghiulara. Se fieb coltunasii, cate trei - patru odata , in apa ce clocoteste (trebuie pusa putina sare in apa). Se scot cu grija , se scurg bine de apa intr-o strecuratoare si se asaza pe farfurie. Se pune zahar peste coltunasi si, vorba lui Creanga, "se batjocoresc" cu smantana. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istoria Bibliei romanesti | Alustor | Intrebari utilizatori | 3 | 09.10.2012 14:48:27 |
Fototeca ortodoxiei romanesti | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 2 | 09.02.2012 12:08:09 |
costume populare-traditii romanesti | lore86 | Generalitati | 9 | 18.12.2011 11:22:37 |
Pastorale ale IPS Mitropoliti ai Bisericilor Ortodoxe Traditionale | razvan.mn | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 7 | 20.04.2010 20:14:32 |
23 canale romanesti pentru cei din strainatate | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 10.08.2009 19:26:26 |
|