![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu se poate!!! Nasii de cununie devin parinti spirituali ai celor doi tineri si trebuie sa fie exemple de urmat pentru miri, de asemenea isi iau angajamentul inaintea lui Dumnezeu ca vor veghea asupra celor doi ca sa pastreze credinta si fagaduintele de la cununie! Sa nu credem in tot felul de derogari, ci sa respectam regulile intrucat Dumnezeu e acelasi!!! |
|
|
|||
|
|||
|
La botez se poate ca nasul sa nu fie casatorit dar daca boteaza cu viitoarea sotie devin de asemeni parinti spirituali ai pruncului si nu se mai pot casatori! E bine de tinut cont de aceste aspecte!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si nu se poate sa fie nasi casatoriti la botez?
|
|||
|
|||
|
ba da se poate doar ca nu e obligatoriu sa fie
|
|
|
|||
|
|||
|
da..nici un raspuns concret..doar pareri..o parte din cei care au raspuns spun ca nu se poate..de ce totusi se fac derogari de catre preot?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cred ca aceste derogari se fac doar din dorinta de a nu supara crestinul... si consider ca nu ar trebui sa existe acestea ci tot omul sa respecte cerintele bisericesti! |
|
|
|||
|
|||
|
pai eu intreb..iar preotul..care este autoritate bisericeasca spune ca poate face o derogare..cum pacatuiesc eu?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ba da, se poate ca nasii de la botez sa fie casatoriti! Insa daca doi prieteni ce urmeaza a se casatori si mai intai de nunta lor boteaza, eu stiu ca devin inaintea lui Dumnezeu parinti spirituali ai pruncului si deci intre ei se realizeaza o legatura spirituala care este mai importanta decat cea trupeasca; nu se mai pot casatori fiind deja uniti spiritual inaintea lui Dumnezeu prin increstinarea pruncului. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Musulman casatorit religios la Catedrala | Dia20_diana | Religia Islamica | 4 | 14.11.2010 02:22:44 |
| daca eu sunt la prima cununie si el la a doua cum se procedeaza? | FloriB | Generalitati | 5 | 08.08.2010 15:48:28 |
| ateu,daca nu esti,privind in jur devii: | mihaela_dadp | Generalitati | 156 | 13.08.2007 03:06:57 |
| casatorit, divortat. pot sa ma cunun iar? | ion_cu_vaca | Nunta | 18 | 26.11.2006 15:21:57 |
|
|