![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Am lansat acest topic fiindca o matusa de-a mea este buna prietena cu o bioenergiticiana. Oricand avea vreo durere, de gat sau de spate, se trata la ea. La un moment dat matusii mele i s-a gasit la tomograf, in urma unor dureri de cap, un anevrism, care nu prea poate fi operat, fiindca este foarte riscant, si nici bioenergia nu prea a mai ajutat. Abia dupa ce unchiul meu a fost pe la multe manastiri si s-a rugat [pentru sotioara sa anevrismul se pare ca a disparut.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu prea exista nivele cand vine vorba de a vindeca prin mijlocirea Domnului. In cazul acesta fie isi apleaca Domnul 'urechea' la rugaciunile tare fie nu prea. Daca ai intaietate prin rugaciune la El orice se poate vindeca, fara exceptie. Desigur ca asta depinde si de bunavointa bolnavului.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
E he, fara rugaciune nimic nu se prea poate, mai ales vindecari prin punerea palmelor pe ranile bolnavilor.
|
|
|
|||
|
|||
|
Enumara erorile, te rog !
|
|
|
|||
|
|||
|
LIsta de mai sus e una dintre ele.apoi,indreptarul de spovedanie e altul,in care scrie ca e pacat sa te imbraci in pantaloni,femeie fiind.normal era sa pomeneasca barbatul ce se imbrac in fuste!o gramada de canoane aberante facute de oameni e alta!acum tocmai am incheiat citatul unui preot!bun!
|
![]() |
| Tags |
| bioterapie, înșelare demonică |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 14:28:48 |
| Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 16:37:16 |
| Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor | gheorghecoser23 | Preotul | 5 | 25.06.2008 18:01:23 |
|
|