![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu cred ca Dumnezeu ne va judeca pentru ca am consumat un "produs de post" care continea si cazeina, sau altele de acelasi gen.
Eu cred insa, ca pericolul fizic este mai mare decat cel duhovnicesc. Am incercat si eu asa zisul cascaval de post, sau vegetal. Dupa parerea mea, acest produs nu ar trebui sa se regaseasca in alimentatia cuiva. Mie mi-a dat o senzatie ceva gen plastic comestibil. Un fel de margarina mai consistenta. Oricum, nu am putut sa mananc, iar de atunci nu s-a mai cumparat la noi in familie. Ganditi-va si voi. Cum poti sa faci o grasime vegetala sa aiba o asemenea consistenta? Cu foarte, foarte, foarte multe E-uri. Numai de detoxifierea organismului nu mai poate fi vorba. |
|
|
|||
|
|||
|
Pai pana la urma nu e vina lor, ci e vina noastra ca incercam sa tinem postul cu aceleasi alimente pe care le mancam si inainte de post dar vezi Doamne, de origine vegetala si nu animala.
Pe cand si friptura de post? |
|
|
|||
|
|||
|
da, desi are un gust ciudat, eu am gasit un asa zis cascaval de post in Selgros, de la Viofast. Va spun si ce contine, conform etichetei: apa, uleiuri vegetale (23%), amidon de cartofi, stabilizator, E 1450, E 1404, sare de mare, emulgator, E452, arome, conservanti: acid sorbic, colorant, caroten. Acum, Dumnezeu stie daca mai contine si altceva...
|
|
|
||||
|
||||
|
Ar fi buna parerea unui nutritionist. Ne-am speria de ce ar spune.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Post de bucate sau post de pacate...??? | geo.nektarios | Pocainta | 160 | 19.03.2016 13:34:53 |
| Nu exista | cristiboss56 | Vrajitoria | 14 | 25.05.2007 20:16:27 |
| Exista mantuire, exista vindecare! | iosif | Pocainta | 3 | 07.02.2007 13:48:29 |
|
|