Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Tinuta in Biserica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.03.2010, 13:24:49
kosmy022 kosmy022 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.02.2009
Locație: Romania, Timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Sa ne gandim ca si femeile sunt oameni, ca au si ele ispitele lor (te-or atrage si pe tine si alti barbati,macar ca aparitie si infatisare)si totusi ele nu au cerut niciodata infasurarea barbatilor si nici izolarea in nu stiu ce insule.
Legat de aspectul asta : am fost vara trecuta la Manastirea Tismana (manastire de maici) si am vazut un fapt foarte interesant. La intrare erau obisnuitele semne ce solicitau tinuta decenta, insa un barbat nu le-a vazut sau le-a ignorat pur si simplu. A intrat in biserica in pantaloni scurti. O maica mai autoritara (probabil stareta) nu l-a lasat pana cand a iesit din biserica. N-am inteles ce i-a spus in prima faza, dar pe urma m-am prins : omul s-a intors dupa 2 minute infasurat intr-un sort care ii acoperea picioarele. Foarte normal si foarte firesc, mi-a placut hotararea manastirii de a proteja spatiul de lipsa cuviintei. Deci si manastirile de maici iau masuri.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Barbatul, capul femeii? Traditie Nunta 426 07.11.2011 19:45:03
Ispitele postului heaven Postul 17 11.03.2011 10:46:50
De asta ce ziceti? Vor sa schimbe si data Pastelui :( BogdanF2 Generalitati 41 10.10.2010 22:43:21
Ispitele dupa spovedanie Elena78 Pocainta 8 29.10.2009 17:40:59