Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.03.2010, 20:31:02
Delirul's Avatar
Delirul Delirul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2010
Locație: undeva-n Moldova
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Delirul
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Astazi , 9 martie 2010 , prin hotarare de Guvern a fost declasificat doasarul Revolutiei care avea calificativul Secret si Strict Secret .Dupa publicarea in Monitorul Oficial , aceste dosare pot fi citite de persoanele interesate .
Revolutia a fost o minciuna de la A la Z, lucru care s-a concretizat prin ceea ce s-a intamplat dupa revolutie. Multi oameni au murit crezand in acea minciuna si probabil ca si dosarele care s-au intocmit pe o astfel de minciuna is tot o minciuna.
Reply With Quote
Vechi 10.03.2010, 20:35:04
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Delirul Vezi mesajul
Revolutia a fost o minciuna de la A la Z, lucru care s-a concretizat prin ceea ce s-a intamplat dupa revolutie. Multi oameni au murit crezand in acea minciuna si probabil ca si dosarele care s-au intocmit pe o astfel de minciuna is tot o minciuna.
Acum , nu sunt sigur ca a fost o minciuna chia de la A la Z , dar pana la S , poate . . .!
Vechi 10.03.2010, 21:06:01
Ponticvs Ponticvs is offline
Member

Data înregistrării: 23.02.2010
Locație: Tulcea,RO
Implicit

Aceste "dosare" sunt o minciuna la fel de mare ca si revolutia.Sunt desecretizate tocmai acum pentru a naste polemici si pentru a distrage atentia opiniei publice de la situatia politico-economica a tarii.
Am mai spus-o...aplica tehnicile de manipulare exact ca in manuale
Vechi 10.03.2010, 22:05:02
ciprian22 ciprian22 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: bucuresti
Implicit

cred ca le-au scos de sub incidenta legii secretului fix pentru ca au reusit in sfarsit sa ascunda si sa mascheze tot ce era cu adevarat de aflat..ca a fost o manipulare totala..pot sa-mi dau si eu seama care atunci eram copil inca..pot lega intr-un fel ceea ce am vazut..si sunt multe de povestit..dumnezeu sa-i odihneasca pe acei martiri care si-au jertfit viatza pentru cifra statistica a celor care vroiau sa ingroape adevarul si sa-si croiasca prin sange o imagine noua..cred ca s-ar rasuci in mormant..daca ar vedea pentru ce au murit..
Reply With Quote
Vechi 10.03.2010, 22:20:21
Delirul's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ciprian22 Vezi mesajul
cred ca le-au scos de sub incidenta legii secretului fix pentru ca au reusit in sfarsit sa ascunda si sa mascheze tot ce era cu adevarat de aflat..ca a fost o manipulare totala..pot sa-mi dau si eu seama care atunci eram copil inca..pot lega intr-un fel ceea ce am vazut..si sunt multe de povestit..dumnezeu sa-i odihneasca pe acei martiri care si-au jertfit viatza pentru cifra statistica a celor care vroiau sa ingroape adevarul si sa-si croiasca prin sange o imagine noua..cred ca s-ar rasuci in mormant..daca ar vedea pentru ce au murit..
Sa stii ca pentru cei care s-au jertfit atuncea, chiar ma doare sufletul. Imi este mila de ei si de familiile lor. Bietii oameni au crezut ca-si dau viata ca sa fie celor dragi mai bine, cand colo a fost mult mai rau. Intr-o tara in care banul face legea oricat de democratica ar fi chipurile, libertate tot nu exista.
Reply With Quote
Vechi 10.03.2010, 23:36:15
Ponticvs Ponticvs is offline
Member

Data înregistrării: 23.02.2010
Locație: Tulcea,RO
Implicit

Libertate in adevaratul sens al cuvantului nu exista.Libertatea este pura utopie.
Vechi 11.03.2010, 11:46:53
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Delirul Vezi mesajul
Sa stii ca pentru cei care s-au jertfit atuncea, chiar ma doare sufletul. Imi este mila de ei si de familiile lor. Bietii oameni au crezut ca-si dau viata ca sa fie celor dragi mai bine, cand colo a fost mult mai rau. Intr-o tara in care banul face legea oricat de democratica ar fi chipurile, libertate tot nu exista.
Au fost numiti eroi si martiri (pe langa compensatiile materiale), dar cati au murit de buna voie sau au stiut pentru ce mor?
Daca li s-ar fi dat sansa sa aleaga, sa stie ce va fi in urmatorii 20 ani, ar mai fi ales sa moara pentru asta?
Eu ma indoiesc.

Familiile lor sunt de compatimit si nu prea..oare ce ar fi fost daca "statul" nu le cumpara ulterior tacerea cu bani, terenuri, inlesniri. oare ce ar fi fost daca familiile lor ar fi refuzat acesti bani si ar fi continuat sa ceara dreptate..?
Reply With Quote
Vechi 11.03.2010, 15:39:45
Delirul's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Au fost numiti eroi si martiri (pe langa compensatiile materiale), dar cati au murit de buna voie sau au stiut pentru ce mor?
Daca li s-ar fi dat sansa sa aleaga, sa stie ce va fi in urmatorii 20 ani, ar mai fi ales sa moara pentru asta?
Eu ma indoiesc.

Familiile lor sunt de compatimit si nu prea..oare ce ar fi fost daca "statul" nu le cumpara ulterior tacerea cu bani, terenuri, inlesniri. oare ce ar fi fost daca familiile lor ar fi refuzat acesti bani si ar fi continuat sa ceara dreptate..?
Sa-ti spun drept nici nu stiu ce sa mai cred despre "afacerea" revolutia. Ni s-au spus atatea povesti dea lungul timpului ca adevarul este greu de scos la lumina. Sunt ferm convins ca si dosarele acestea nu-s decat alte minciuni, daca nu cumva or fi mama tuturor minciunilor in toata "afacerea" revolutia, ca pt. unii care s-au grabit sa ia conducerea dupa 1990 asta a fost, o afacere.

In toata povestea asta cel mai trist este ca multi au murit crezand in aceaste minciuni, cand ticalosii care au pus la cale totul stiau dinainte ce aveau de facut si cum vor evolua lucrurile dupa revollutie. Nu stiu daca exista pedeapsa pe lumea aceasta potrivita pt nemernicii care au uneltit totul din umbra, dar dreptate se va face daca nu in viata asta, atunci in cea vesnica.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Au fost "capturati" primii atomi de antimaterie Eugen7 Teologie si Stiinta 83 09.12.2010 17:58:51
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42