Citat:
În prealabil postat de iana
No, iarta-ma ca nu vrui sa te sperii. Nu vreau sa schimb sufletul nimanui. Ia vezi mai bine care dintre noi crede ca va schimba sufletul cuiva. Pa!
|
Ni la ea, ma, ce ma inerviaza, ca-i si tzap una!... Pai nu pe mine ma sperii ca io nu mi-s fricos, da' or fi si mai slabi de injer!... S-apoi io nu poci schimba sufletul nimanui, da' acolo pi dinauntru, io zac ca sa mai poate imbla!...
Citat:
În prealabil postat de ildiko
E,nu sint gemeni,asta stim sigur.Dar pina acuma nu mi-ati rasp nici unul dintre voi exact la intrebarea mea.Nu schimba nimeni religia,daca vroiam sa imi schimb religia o facem cind ne-am casatorit,asa si el.E vb de botezul copilului dac biserica ortodoxa accepta sa ii faca botezul?
|
Ildiko, orice preot ortodox se bucura sa poata boteza un copil, cu atat mai mult pe cineva care vine pe jumatate din alta religie (daca pot sa spun asa!) Nu-ti fa griji cu asta. Singura ta grija sa fie aceea de a te incredinta in strafundul sufletului tau ca drumul pe calea mantuirii este bine ales! Asta-i tot. Pentru copilul / copii tai, cu atat mai mult! Dumnezeu sa va dea intelepciunea necesara si gandul cel bun!