Citat:
În prealabil postat de anaana71
eu te intreb, de ce nu poate el sa predice la el? si dracu te indeamna sa faci "bine", iti spune si din Sfanta Scriptura daca vrei. sectarul tot sectar ramane. daca albul e alb si nebru negru, lasa-le asa. nu are ce cauta ortodoxul cu sectarul decat daca are vreunul nevoie de vreun ajuror banesc, de sanatate, etc.... nu are rost ca secatrii sa sminteasca oamenii venind sa predice in biserici ortodoxe. sa stea la ei acolo, si sa predice cu diavolul langa ei, cat vor. Doamne ajuta!
si nu uita: drumul care Iad este pavat cu bune intentii.
|
Eu am subliniat ca nu sunt de acord cu prezenta lui Pustan intr-o biserica ortodoxa dar ceea ce accentuam eu e ca din punct de vedere al impresiei imediate asupra celor prezenti nu cred ca prezenta lui a avut repercursiuni negative gen parasirea ortodoxiei de catre membrii acelei parohii etc
Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
|