![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Refuzand dialogul civilizat, refuzi pe Iisus in viata ta. Imi pare rau pentru tine. |
|
|||
|
|||
![]()
Nicidecum pe Iisus,doar ereziile diavolesti!!!paaaaaaaaaa!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai atitudinea crestina autentica nu se impaca cu fanatismul religios. Sunt doua lucruri total diferite. Se putea sa vorbesti politicos: stiti eu sunt de alta credinta, va respect dar nu mai pot continua dialogul cu voi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ATENTIE LE CAP (sa nu carecumva sa ti-l spargi) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
IA merge-ti voi pe forumul vostru de SECTARI HULITORI si dati acolo indicatii cine si cum ar trebui sa se roage si ce sa faca,ca inca nu ai vazut nimic! SA iti mai spun ceva MISTER INTELIGENT,NU AVEM NIMIC IN COMUN DESTEPTULE,pt ca: Caci ce fel de impartasire are Hristos cu Veliar?Sau ce parte are credinciosul cu necredinciosul?(ll COR. 6:15)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iarta-I, Tata, ca nu stiu ce fac, spunea Iisus despre prigonitorii Lui. Daca nu poti duce un dialog civilizat macar nu-ti fa de rusine credinta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre semnul 666 | Eutifiev_EMI | Generalitati | 186 | 29.11.2014 17:08:00 |
Despre semnul fiarei | Lory10 | Biserici Protestante | 82 | 23.03.2010 20:43:42 |
Este semnul fiarei acum pe actele noastre? | IT | Stiri, actualitati, anunturi | 35 | 21.06.2009 14:51:29 |
Cuvantul (din 2003) al staretului athonit Rafail despre semnul fiarei! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 18.01.2009 22:57:17 |
|