![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Mai fratilor a fost cutremur foarte puternic.
E adevarat au pierit vreo 700 de oameni,Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti in pace! Cum ziceti unii din fratiile voastre ca asta e mania lui Dumnezeu? Mie mi se pare mai degraba mila lui Dumnezeu ca la asemenea cutremur au fost foarte putine victime. Ca nu Dumnezeu a facut cutremurul si Dumnezeu nici nu a voit acest cutremur. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tragic este ca la nivel mondial Dumnezeu este din ce in ce mai lepadat, scos afara din vietile oamenilor, aud ca in Statele Unite nu mai ai voie sa pronunti "Dumnezeu" in ceremonii oficiale, chiar de curand mi-a ajuns la ureche ceva in aceasta directie, cum ca un eveniment dedicat victimelor din Iraq a fost suspendat pentru ca discursurile ce urmau a fi tinute contineau numele "Dumnezeu". Nu sunt 100% sigur, dar nu m-as mira |
|
|
|||
|
|||
|
e adevarat ca in america pronuntarea numelui "Dumnezeu" incepe sa fie interzis.
este vorba de eleva Erica Corder... uitati linkul aici.. si.. puteti cauta si pe youtube si pe google sa va lamuriti... http://www.frontpress.ro/?p=3826 |
|
|
|||
|
|||
|
Ati auzit ca in Australia a plouat cu pesti?Azi am vazut la stiri.
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, si in Cismigiu mai demult a plouat cu broscute.
|
|
|
|||
|
|||
|
- titlul unui articol recent, dar si o realitate care, mie, cel putin, mi-aduce fiori.
Acum un an, citeam in presa cu totii si ne minunam:"There's probably no God. Now stop worrying and enjoy your life." Scuze in public oferite de catre Biserica Anglicana pentru respingerea teoriilor lui Darwin... Brrrr.. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In cartea Apocalipsei, cartea pentru ultima generatie, Domnul adresandu-se bisericii din vremurile din urma mai face o marturisire care la prima vedere nu are nimic iesit din comun, dar are. Spune Mantuitorul: "Iata Eu stau la usa si bat, daca aude cineva glasul Meu, voi intra la El, voi cina cu El si El cu Mine". Nenorocirea este ca dupa 2 milenii de crestinism, Domnul e tot pe la usi, bate si iar bate, nu forteaza intrarea si asteapta sa i se deschida. Daca il mai tinem mult la usa sa nu ne mai miram de toate problemele. Ne descurcam si singuri spunem de multe ori, dar situatiile mai nou aparute, crizele de tot felul ne depasesc. Ioan in viziune vede la sfarsitul timpului o situatie de acest fel si plange pentru ca nu s-a gasit nimeni in cer sau pe pamant care sa aiba o rezolvare, pana cand vede pe Domnul si realizeaza ca El este singurul care poate sa faca ceva. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Mania orbeste ochii sufletului | vicentiu68 | Generalitati | 34 | 03.08.2011 18:06:28 |
|
|