![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
"Boala "psihica a omenirii este exact reversul celor spuse de tine, Devorator, la care tu "vrei sa revii" :))
Suferinta noastra provine din faptul ca ne credem NE-muritori!...de acolo ni se trage sforaitul cel mai DULCE! Atentie crestini! |
|
|||
|
|||
![]()
eu zic ca cine crede in dzeu stie de viata de dupa moarte in rest nu are rost argumente sa aduc ..sunt atatea documentare despre oameni care au suferit moarte clinica si au povestit multe.
|
|
|||
|
|||
![]()
Hmm..da aci' nu era vorba de moarte...chiar si clinica..e vb de sentimentele acestui om..fff.tanar..sa nu amestecam..ne nastem ca asha a vrut Dumnezeu...sa traim...hmm..sa citeasca ceea ce i-am scris...vreau sincer parerea lui..
|
|
|||
|
|||
![]()
In vara o sa ma apuc sa citesc Biblia :) .
De casatorit...m-am gandit sa ma casatoresc pe la 23 de ani. Un psiholog nu cred ca m-ar trata, cat ar fi el de profesionist. Daca i-as spune despre starea mea, probabil ca ori mi-ar da dreptate, ori m-ar compatimi. Poate ca starea mea o au batranii care in singuratatea lor, isi simt sfarsitul aproape. Oare sa fie si pentru mine cam acelasi lucru? Cred ca exista viata dupa moarte. Si in viata asta, degeaba invat sa intru la o facultate buna, degeaba ma angajez dupa cu un salariu bun, degeaba strang bani, imi cumpar vile, masini si alte lucruri...pentru ca, dupa ce ma duc din lumea asta, ma "lepad" de toate... Multumesc foarte mult pentru sfaturi :) daca mai aveti si altele, sunt binevenite. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adica trebuie sa ne vedem de viata cu responsabilitate, sa ne inmultim talantii...si sa ne bucuram de viata cu tot ce e in ea. E minunat sa construim ceva, sa cream, sa lasam ceva in urma. Eu zic sa profiti de starea in care esti acum si sa citesti Biblia, 2-3 versete pe zi macar (ca o pastila:)
|
|||
|
|||
![]()
Acum sunt cu bacul si admiterea si nu prea am timp. Dar din vara citesc.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
problema mea... | soulonfire | Generalitati | 41 | 18.08.2011 21:46:52 |
am si eu o problema.. | noname | Umanitare | 6 | 26.12.2008 00:16:18 |
|