![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Sa fi IUBITA !
|
|||
|
|||
|
exagerezi acum, si maine iti va parea rau, daca nu mai incolo.
Poate ar tb sa vezi si cealalta parte... Offf..Doamne ajuta |
|
|
||||
|
||||
|
Doamne ajuta !
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
dobitoaca cea mai mare sunt chiar eu.
In post ne facem porci? Nu-i frumos "fratilor"! Ne vdm la Craciun, nu? Sa fim "îngrășați" până atunci! PS: Sa nu ne mâncăm unii pe alții... măcar acum... știți... porcu-i "de dulce"... |
|
|
|||
|
|||
|
Postul adevarat tine de pasiunea ta pentru Dumnezeu, daca postim din punct de vedere legalist atunci postul valoreaza 0 in ochii lui Dumnezeu
Pomul se cunoaste dupa fructul sau (LUCA 6:44) si noi facem roadele tatalui nostru (IOAN 8:41) daca natura noastra e sa facem fapte rele atunci facem fapte rele daca natura noastra e sa facem fapte bune atunci facem fapte bune,nu poti comanda unui portocal sa faca prune si unui prun sa faca portocale Biblia spune daca faci binele care NU-L PLACI in ordine sa fii placut lui Dumnezeu si te feresti de raul si pacatul care ITI PLACE atunci esti pierdut |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Insa la temelia faptelor mele trebuie asezat postul.....Adica am temelia si dupa aceea incep sa zidesc casa... Ce spuneai tu ,ar insemna deci ca sa ramanem doar cu temelia... Insa ,deasemenea nu putem construi casa fara temelie,si astfel tot zero pot fi faptele noastre in fata lui Dumnezeu,daca nu ascultam de porunca postului..... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
2. Asta cam seamana a predestinare. Tu nu-ti poti comanda tie? 3.Aici n-am prea inteles: sa faci bine chiar daca nu-ti place si daca te feresti de raul care iti place esti pierdut?! Last edited by iana; 23.02.2010 at 00:00:52. |
|
|
|||
|
|||
|
Postul se tine din suflet, din iubire.
Ai Doamne mila, esti dezorientat....dar poti face ceva pentru tine, sa te rogi Bunului Dumnezeu sa-ti arate calea, cred ca nu intamplator esti pe un site crestin-ortodox. Faptul ca tu tot vb de roade, cred ca sufletul cauta ceva si nu stie ce. 'Cere si ti se va da.' Doamne ajuta ! Citat:
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Post de bucate sau post de pacate...??? | geo.nektarios | Pocainta | 160 | 19.03.2016 13:34:53 |
| Fie-va mila de un om aflat in mare, mare ispita! | Ana-Maria N | Umanitare | 42 | 08.04.2012 15:12:22 |
| toata lumea vorbeste de un cutremur mare in 2010 | annajanette | Generalitati | 17 | 27.05.2010 16:57:00 |
| O mare rugaminte odata cu aceasta Sfanta mare sarbatoare | mara2008 | Generalitati | 7 | 25.12.2009 22:35:45 |
| La multi ani 2010 | adrian010155 | Generalitati | 10 | 18.12.2009 00:01:09 |
|
|