![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Despre mine este vorba. Voi vorbi despre iubire pentru ca ea este esenta (am observat ca faci alergie cand vine vorba de iubire). Este pacat sa critici preotii? Parca doar unul, care-si spune papa, era infailibil! Stii care e diferenta intre a discerne si a osandi? Care era invatatura preotului la care te referi? "Ce "pedepse" sa-i dam unui om care a pacatuit. Haideti! Eu l-am pus la zid, voi dati cu pietre." Asta am inteles eu din discutiile de aseara. Hristos nu a ridicat piatra! |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| De dragul părintelui Teofil | laurastifter | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 31.01.2012 23:22:10 |
| Un an de la moartea Parintelui Teofil Paraian | apostol viorica | Intrebari utilizatori | 2 | 29.10.2010 15:26:29 |
| predicile Parintelui Teofil | christina84 | Resurse ortodoxe on-line | 4 | 25.08.2009 21:44:16 |
| O sinteza a gandirii Parintelui Teofil | Laurentiu | Generalitati | 0 | 17.09.2006 14:15:46 |
|
|