![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=caliyo;214289] pur si simplu suntem datori sa aratam si altora care nu cunosc calea cea adevarata. Daca toate caile sunt bune si adevarate, atunci jertfa lui Hristos ramane fara sens.
JERFA LUI HRISTOS RAMINE FARA SENS DOAR PENTRU HIDUS, NU PENTRU TINE, INTELEGI? DE CE ? PENTRU CA EL ARE ALTA CALE ARATATA DE DUMNEZEU DE 10 000 DE ANI PRIN CARE ISI CRESC UN SUFLET DUPA CARE "IL TRANSFERA" LA DUMNEZEU.DACA ESTE SA JUDECAM DUPA EXPERIENTA "LUCRULUI CU SUFLETUL" CINE CREZI CA ARE MAI MULTA EXPERIENTA, CEL CARE LUCREAZA DE 2000 DE ANI SAU CEL DE 10 000 DE ANI. lASA-I IN PLATA DOMNULUI, CE TREABA AI TU SA-L CONVINGI DE "ULTIMA NOUTATE" IN DOMENIUL MINTUIRII DACA SCOALA LUI ESTE SI EA VALABILA ( litere mari pentru diferentiere) Vreau sa stiu si eu logica ta Andrei: ce rost a avut sa Se intrupeze Dumnezeu, sa Se jertfeasca, daca oricum toate religiile sunt bune si fumoase? PAI CUM CA SI LA EI S-A INTRUPAT! PRIN AIA,... VISNU, SHIVA, SAMD, DAR NU ACCEPTAM NOI ASA CUM NICI EI NU ACCEPTA PE AL NOSTRU INTRUPAT CAPISHI! :) A se intelege ca nu trimit pe nimeni in iad, pur si simplu critic religia ,nu omul . @ eeee, nu-l trimiti, ba il trimiti, chiar daca nu o faci cu gura...nu fi sopirloasa, ca nu face bine! |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=andreicozia;214302]
Citat:
![]() ![]() Andrei.. ma faci sa plang (si de data asta nu sunt ironica) (acesta ar fi un mesaj de banare, dar deja mi-a trecut dorinta de a te bana.. ca ti-ai aratat singur credinta.. Dumnezeu sa te ajute) |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=anna21;214303]
Citat:
In schimb ma bucur ca ti-a trecut dorinta de banare.Inseamna ca ai mai crescut! :) |
|
|||
|
|||
![]()
Au au
Deci Iisus a fost intrupare ca si Vishnu? Shiva?
|
|||
|
|||
![]()
Eu NU zic asta, ci EI, vezi diferenta
Nu fi iar sopirloasa incercind sa-mi atribui tot felul de lucruri...nu uita ca sunt trecut prin comunism, si cunosc tehnicile! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu am fost soparloasa, am intrebat ca sa risipesc orice urma de indoiala.
|
|||
|
|||
![]()
Sa ma iertati ca fac pe desteapta.
Ieri, o doamna care vorbea f miscator despre iubirea apropelui, a "atacat" verbal un preot ortodox pe forum. Si mi-am amintit ca nu este prima care vorbeste despre mult despre iubire, dar critica slujitorii bisericii. Ba cu cat stau sa ma gandesc mai mult.. cam toti care au criticat biserica ortodoxa (canoane, reguli, slujitori) au vorbit foarte mult despre iubire.. Am dreptate sau e doar impresia mea? De multe ori discutiile polarizeaza: canoane vs. iubirea pacatosului. Cine ia canoanele in brate este acuzat de lipsa de iubire, judecata aproapelui, intoleranta.. Totusi, nimeni din cei care pretuiesc invatatura bisericii si legile ei nu a criticat preotii (pt alt motiv decat dreapta credinta!). De ce? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Despre mine este vorba. Voi vorbi despre iubire pentru ca ea este esenta (am observat ca faci alergie cand vine vorba de iubire). Este pacat sa critici preotii? Parca doar unul, care-si spune papa, era infailibil! Stii care e diferenta intre a discerne si a osandi? Care era invatatura preotului la care te referi? "Ce "pedepse" sa-i dam unui om care a pacatuit. Haideti! Eu l-am pus la zid, voi dati cu pietre." Asta am inteles eu din discutiile de aseara. Hristos nu a ridicat piatra! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Canoane=a da cu piatra in viziunea ta? Revenind la preoti.. NU EXISTA PREOT FARA INCUVIINTAREA LUI DUMNEZEU. Oricat de nevrednici sau pacatosi: ai lui Dumnezeu sunt toti, Lui ii vor da socoteala, nu mie. Mantuirea mea NU este impiedicata de vrednicia preotului.. Sf. Taine exista cat timp exista DREAPTA CREDINTA, chiar daca preotul este cel mai mare pacatos! Poate ca dau cu piatra in aproapele meu.. sa ma fereasca Dumnezeu sa dau cu piatra in slujitorul Lui. |
|
|||
|
|||
![]()
A iubi,nu poate fi condamnat de nimeni.
Cel ce iubeste e infailibil,ca adevarul. Problema e ca nu prea stim sa iubim,nu prea suntem constanti in iubire,iubim cu jumatate de masura. O propozitie inaltam un imn iubirii,iar cealalta judecam pe aproapele. Daca ar iubi cineva cu adevarat,ar straluci ca o lumina,care ar vedea-o toti. Scuze daca sunt off topic |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De dragul părintelui Teofil | laurastifter | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 31.01.2012 22:22:10 |
Un an de la moartea Parintelui Teofil Paraian | apostol viorica | Intrebari utilizatori | 2 | 29.10.2010 14:26:29 |
predicile Parintelui Teofil | christina84 | Resurse ortodoxe on-line | 4 | 25.08.2009 20:44:16 |
O sinteza a gandirii Parintelui Teofil | Laurentiu | Generalitati | 0 | 17.09.2006 13:15:46 |
|