![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Și topicul acesta tinde să devină "Ce avem în comun... noi userii ortodocși: fixația pe Ellen White". Hai oameni buni să lăsăm vorbele de clacă, ne facem doar de rușine...
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si sa discutam pe baza interpretarii ei...ca si cum ea nu ar fi existat?? Doamne ce suparata trebuie sa fie ea...acolo in neant!!!
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Oricum ar fi, din respect pentru ceea ce a facut si pentru faptul ca a ales-o Dumnezeu drept ( unul din variatii profeti/profeti de-a lungul timpului)...ar merita sa i se recunoasca meritele si rolul ei in Istoria Crestinismului, si sa fie pomenita aproape la fiecare idee expusa de adeptii ei...parerea mea, pentru ca eu cred ca ar suferi mult sa vada ca adeptii o trec in uitare, si nu o pastreaza in suflet mereu...ca fiind indrumatoarea lor in toate cele!
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
ce-ai mai intors-o ca la Ploiesti.
|
||||
|
||||
|
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Biblia protestanta sau Bibila ''Cornilescu'' | Templier Knight | Despre Sfanta Scriptura | 22 | 13.03.2015 17:43:49 |
| Sinod pentru reforma BC posibil?! | mihaiB | Biserica Romano-Catolica | 8 | 27.09.2012 14:32:03 |
| Casa protestanta | nicolae_nicolae | Biserici Protestante | 51 | 27.06.2010 19:39:55 |
|
|