![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Fara suparare.
Stiu femei care au facut avort, merg pe la orfelinate, boteaza cativa copii (vb. cu cei de acolo, cu parintele), le costa c€va, si pleaca acasa impacate cu gandul ca le-a iertat Dumnezeu. Sau se pun nase la Botezuri intre prieteni, ca deh, cinstea e mare ca e nasa... Si dupa asta, nu se mai intereseaza de copii. La orfelinate nu mai merg, finutii nu-i mai cauta. Pt ca asta e problema nasului in Biserica noastra... il al€gem p€ alt€ crit€rii. Si va intreb: E suficient sa botezi cativa copii? Eu am in parohie o familie si saraca si de tigani, momentan, si nimeni nu vrea sa se puna nasa. Sunt convins ca Dumnezeu ne va ajuta sa botezam micutul, dar? Ai facut avort. Ai boteza un copil de tigan? Mai greu... Dar dupa aceea, l-ai mai cauta mereu? Ati auzit de indulgentele de la catolici? dai bani, cumperi biletul si te iarta Dumnezeu. Cam asa ar fi si asta. Faci avort si mergi dupa aia, botezi un copil si gata... Nu e chiar asa de simplu. Bine, Dumnezeu nu gandeste ca noi. Ca mine. Dar eu, in prostia mea, cred ca ar fi mai bine sa infiezi copilul, il botezi, il cresti. Chiar daca au trecut de la avort 20 de ani. Iliescu (femeia) a fost in stare sa nasca la ... 70 de ani? Dar o femeie de 45 de ce nu infiaza un copil sa-l creasca? E vai si amar de noi! Da-ti o generatie de mame crestine si voi schimba fata lumii... |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Canon de pocainta pentru cel cazut in desfranare | costa1988sv | Intrebari utilizatori | 9 | 21.12.2012 18:35:48 |
Avortul in BC | camy_d | Biserica Romano-Catolica | 108 | 04.07.2012 05:57:38 |
Avortul selectiv | Mihnea Dragomir | Stiri, actualitati, anunturi | 22 | 04.06.2012 23:54:52 |
AVORTUL | roxanica | Generalitati | 170 | 16.02.2008 23:00:39 |
AVORTUL! | Tudor | Generalitati | 526 | 08.09.2007 14:16:46 |
|