Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.02.2010, 07:17:09
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de hmiron Vezi mesajul
Dar cum sunt periculoase acestea, din moment ce Oastea Domnului exista in sanul BOR - cu binecuvantare, din cate stiu, din moment ce domnul Pomohaci este preot ortodox in continuare, din moment ce preotul din videoclipul cu "Hristos a inviat" este in continuare preot?

Sunt sigur ca daca acestea ar fi fost contrare ortodoxiei episcopul locului sau BOR ar fi luat atitudine intr-un fel sau altul. Pricesnele, Pomohaci, Oastea Domnului nu exista de ieri, de azi.
Poi da pestele se strica de la cap de nici episcopii locului nu i-au masuri , nu zicea Pr Arsenie Boca "ortodoxia se v-a altera incepind din Ardeal. Eu am fost in Ardeal la biserici si cintarile astea ma zgiriau pe creier de ce nu stiu, dar nu suna a ortodox.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 10.02.2010, 09:58:01
florin1966 florin1966 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.08.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Poi da pestele se strica de la cap de nici episcopii locului nu i-au masuri , nu zicea Pr Arsenie Boca "ortodoxia se v-a altera incepind din Ardeal. Eu am fost in Ardeal la biserici si cintarile astea ma zgiriau pe creier de ce nu stiu, dar nu suna a ortodox.
ai dreptate in ardeal se pune mai mult accent pe traditii si sunt si influentati de catolici si de protestanti iar muzica acestor doi preoti nu inseamna ca fac un bine bisericii ci dimpotriva un deserviciu ,sa ne obisnuiasca cu un alt fel de muzici decit cele agreate de Biserica si se numeste psaltica ,dar in ardeal se cinta "contana"care imbina populara cu psaltica .Biserica are traditia ei care o deosebeste de celelalte cintari caci i le aducem doar lui Dumnezeu si pentru EL.Nu sint ingust la minte dar imi place sa nu fac ghiveci si din biserica.Am impresia ca astazi se tinde sa facem ghiveci din toate sa facem in biserica ce considera fiecare sa cintam cum vrea fiecare si sa inlaturam tezaurul pe care il avem De ce sa nu lasam Biserica asa cum este si sa ascultam de invataturile ei fara sa o schimbam dupa noi .IN Biserica sa cintam ca in BISERICA iar afara sa asculte fiecare ce ii place.Asa nu facem ca la sectari." In BISERICA stand, in casa slavei TALE se pare a fi"asadar luati seama si mai ascultati si de biserica si de preotii din ea nu numai de televizor si de constiinta voastra ,sar putea sa gresiti grav in fata LUI DUMNEZEU
Reply With Quote
Vechi 10.02.2010, 10:21:09
ar14rai
Guest

Implicit

au spus ei ca muzica lor este "ortodoxa"?
Sa nu judecam ca sa nu fim judecati.
Priviti-i ca oameni intre oameni.
Decat hip-hop care te adanceste in iad, nu mai bine ii asculti pe ei?
Macar asculta textul.
E adevarat ca muzica psaltica, bisericeasca are profunzimea ei... Dar daca asta se cere, "Dati-le voi sa manance!" Asa ca, atunci cand ii veti auzi pe acestia spunand ca Biserica Ortodoxa nu e buna, mergeti la alta, atunci sa ii criticam.
Singura problema ar fi daca le place ce fac, se simt bine, cauta aplauze, si canta din mandrie.
Dar asta nu mai e problema noastra, ci a lor.

Hai puneti-va pe rugaciune!
Doamne ajuta!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Cristian Pomohaci nutzy Mari Duhovnici si predicile lor 332 26.05.2013 15:37:11
Despre parintele Cristian Pomohaci mela me Generalitati 85 30.04.2013 18:51:43
Ce parere aveti despre.... mihnea45 Generalitati 10 22.10.2010 15:27:53
Cristian Pomohaci maxx2000ro Generalitati 14 05.05.2010 13:54:24
Cristian pomohaci catalinabalhui Stiri, actualitati, anunturi 2 20.07.2009 19:32:37