![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Daca te rog frumos de tot Bilibox, poti sa raspunzi si tu la o intrebare?
asa ar fi politicos :) Tu intrebi daca Ra l-a creat pe Dumnezeu? Hai sa admitem ca raspunsul la intrebarea ta ar fi da. Ra l-a creat pe Dumnezeu. Acum vine intrebarea mea.. CU CE SCOP LA CREAT RA PE DUMNEZEU? DE CE L-A CREAT? Chiar sunt curioasa ce raspuns ai. Pentru ca in cazul invers raspunsul este simplu. Noi toti (ma refer aici la comunitatea noastra de crestini ortodocsi) stim de ce a creat Dumnezeu lumea si deci, impliciti si pe RA. Si daca esti curios sa stii si tu de ce, sunt sigura ca vei primi raspunsul dar NUMAI DUPA CE VEI RASPUNDE TU LA INTREBAREA MEA. Iti doresc toate cele bune
Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma si mantuieste-ma pe mine pacatoasa http://mamiprovocarea.wordpress.com Last edited by maria32; 09.02.2010 at 22:50:25. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu. Scopul este specific oamenilor. (Poate si unor animale dar asta e alta discutie)
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi cer scuze, vorba "Un nebun arunca o piatra si zece intelepti se arunca sa o scoata" nu se potriveste in acest context.
Mai potrivit ar fi "Un nebun arunca o piatra si altii zece se arunca sa o scoata". Mai poftiti la spectacol, ca numarul nu s-a terminat iar locuri in arena sunt destule. |
|
|||
|
|||
![]()
Chiar in Biblie sunt prezenti o droaie de alti zei, asa ca nu inteleg ce e in neregula cu intrebarea de ce l-ar fi creat ala pe alalalt si nu invers .
Last edited by Bilibox_; 10.02.2010 at 13:03:54. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru tine, este realitatea suprema daca asa vrei tu. Asta daca te referi la falsii dumnezei. Daca te referi la anumite intepretari "extreme" ale Bibliei, asta e alta chestiune. |
|
|||
|
|||
![]()
Habar nu am.
Mda, pai aialalti zei prezenti in biblie toti erau falsi, numai Dumnezeu e singurul adevarat. Ca asa scrie acolo. Si daca scrie acolo SIGUR ii adevarat. |
|
|||
|
|||
![]()
Bilibox, nu ai precizat cartea în care ai citit ca Ra l-ar fi creat pe Dumnezeu.
Ce fel de carte era, stiintifica? Era vorba de un text vechi?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Conteaza? |
![]() |
Tags |
yahveh, zeul ra |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Omul a fost creat vegetarian | costel | Postul | 420 | 24.05.2025 16:22:45 |
De ce ne-a creat Dumnezeu? | Templier Knight | Generalitati | 6 | 17.03.2011 17:56:39 |
De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 21:47:09 |
Cine a fost creat primul oul sau gaina?! | T-Bone | Generalitati | 13 | 25.08.2007 19:36:20 |
|