![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Stii si cati ani mai sunt pana la judecata? Interesant...
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
Rev 20:2 El a pus mîna pe balaur, pe șarpele cel vechi, care este Diavolul și Satana, și l-a legat pentru o mie de ani.
Rev 20:3 L-a aruncat în Adînc, l-a închis acolo, și a pecetluit intrarea deasupra lui, ca să nu mai înșele Neamurile, pînă se vor împlini cei o mie de ani. După aceea, trebuie să fie deslegat pentru puțină vreme. Rev 20:4 Și am văzut niște scaune de domnie; și celorce au șezut pe ele, li s'a dat judecata. Și am văzut sufletele celorce li se tăiase capul din pricina mărturiei lui Isus și din pricina Cuvîntului lui Dumnezeu, și ale celorce nu se închinaseră fiarei și icoanei ei, și nu primiseră semnul ei pe frunte și pe mînă. Ei au înviat, și au împărățit cu Hristos o mie de ani. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Pai daca ne luam dupa Biblia ta de la iehovisti, ar insemna ca judecata ar trebui sa fi fost acum 1000 si ceva de ani, nu? Si eu care credeam ca Imparatia lui Dumnezeu este vesnica, pentru totdeauna.... Dar vad ca la voi e doar "o mie de ani": si dupa aceea ce se intampla?... Unde merg cei mantuiti? Mor din nou? sau Apocalipsa la voi se termina cu "va urma" ca la filmele seriale de la TV... Trezeste-te, ca sfarsitul e atat de aproape!!!! Si nu-ti mai folosi intelepciunea asta iehovista, "moderna", ci uita-te in adancul inimii tale ca sunt sigura ca mai ai un strop de intelepciune duhovniceasca, pe care nu trebuie decat sa-l cultivi putin...dupa aia totul vine de la sine (de la Hristos) Doamne ajuta
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pai asta-i revista care o difuzam noi ! Citat:
p.s. la ce-ti ajuta ironiile? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Imi pare rau daca tot ceea ce scriu eu ti se pare ironic. Nu sunt ironica, iar tot ce spun, o spun din inima, fiindca sectantii cu speculatiile si interpretarile lor "moderne" mi-au rapit pe cineva foarte drag... Incerc sa inteleg, de ce cautati altceva, cand Dumnezeu este doar UNUL, de ce vreti ceva mai "modern" cand Dumnezeu este acelasi dintotdeauna (si El nu va deveni niciodata "modern", cum Il vreti voi), de ce schimbati sensul Biblic, cand Dumnezeu ne spune clar sa nu o facem... Si apropo': de ce crezi ca Imparatia lui Dumnezeu va fi un paradis "terestru"?
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Imi pare rau, dar care ,,sectantii,,? si cum adica l-au rapit, vrei a spune prostit?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu vreau ceva mai "modern" ci vreau ceva mai "corect" si care sa pot intelege.Daca te-ai nascut s traiesti intr-un mediu ortodox nu inseamna ca este religia perfecta (de fapt nici nu exista religia perfecta; asta este o inventie umana si cum omul este imperfect...) Nu poti sa-i condamni pe musulmani, pe budhisti sau pe altii. Asa este , Dumnezeu este UNUL dar drumul catre el poate fi diferit.Asta nu inseamna ca a umbla la cravata si a distribui reviste si a te ruga inainte de masa si a participa la reuniuni este drumul corect.Conteaza partea spirituala. Mat 6 :10 Vie împărăția Ta; facă-se voia Ta, precum în cer și pe pământ. Psa 37 :29 Iar drepții vor moșteni pământul și vor locui în veacul veacului pe el. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Iehova e numele din Biblie | cocacoc | Generalitati | 22 | 26.04.2014 10:50:06 |
| Un nor de martori | Mihnea Dragomir | Dogmatica | 2 | 29.12.2011 18:19:04 |
| Edward Maya,singurul roman care a castigat un premiu Billboard | Daniel_7 | Generalitati | 17 | 20.06.2011 21:10:18 |
| Martorii lui Iehova si religia lor | assiris | Generalitati | 25 | 10.03.2011 22:09:21 |
| Si-a castigat in instanta dreptul de a muri ! | cristiboss56 | Eutanasia | 25 | 02.03.2011 15:12:43 |
|
|