![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite,eu doar iti recomand sa citesti Evangheliile, Noul Testament, asa, frumos in liniste, in tacere, rezervat, cu creionul in mana. pe text, legat... si-mi spui dupa aceea ce simti, cum te simti... ce parere ai! Stii ce spune Doamne ?!? "Eu stau la usa ta si bat"... Superb! Nu-ti spune nici sa-I deschizi, nici sa-L primesti, nici sa-L asculti, nici sa-L vezi! Te asteapta, te respecta...ai liberul arbitru! Si cand te mai si gandesti ca atatea minti frumoase, minunate au creat opere... in literatura, in pictura, sculptura etc crezand In Dumnezeu ... le esti superior acestora ?!? Poate te mai gandesti... |
|
|||
|
|||
![]()
care-i masura ta de wishful thinking, daca nu sunt indiscreta? :)
|
|
|||
|
|||
![]()
pai, mai micutza... :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si-ti mai las asta de gandit, daca tu crezi in zeus si el nu exista nu ai nimic de pierdut, dar daca tu nu crezi si Zeus exista, AI PIERDUT TOTUL!!!!!!! Presupun ca tu creadeai in mos craciun cand erai mic de ce nu mai crezi? Daca poti sa raspunzi la intrebarea aia poti sa afli de ce eu nu mai cred in religie. Last edited by AteulCelRau; 01.02.2010 at 22:57:48. |
|
|||
|
|||
![]()
De fiecare data cand intru pe acest site e prezent in actualitate si acest forum... Ce ar trebui sa intreb pe un ateu??? Crezi ca e greu sa fii ateu sau trebuie sa cunosti ceva sa fii astfel?
Stii tu ce inseamna a fi crestin? Uita-te in ochii unui calugar simplu, cel mai simplu pe care il vei intalni_ sa vezi macar o frantura din ceea ce este un crestin.. Cand nu vor mai fi crestini se va vedea ce inseamna sa traiesti intr-o lume in care toate relele vor fi permise, fara frica de Dumnezeu. Cine va fi salvarea ta? Sistemul? Alcatuit din oameni asa ca tine? Razi tu razi, Harap Alb.. vorba lui Ion Creanga. Joaca-te cu viata ta .. crezi ca ii va pasa cuiva de tine? Ce mult ii va placea sufletul tau nemuritor stii tu cui... Trezeste-te inainte _ dupa stop game nu se mai poate face nimic. Crestinii sunt idealisti, se chinuie sa indrepte orice rau pe lumea asta, orice nedreptate, ar vrea sa salveze pe toti , sa nu sufere nimeni..de aceea toata lumea se straduieste sa-ti explice, sa-ti arate pe Dumnezeu dar salvarea vine din interiorul tau. Daca vrei. E libertatea pe care a lasat-o Dumnezeu tuturor oamenilor si de care te bucuri si tu. Nu vreau raspuns. De raspuns, vei raspunde.. in fata Celui pe care Il negi acum nu unuia asa ca mine . Greu iti este tie sa dai cu piciorul in tepusa... Last edited by Andra300; 02.02.2010 at 00:49:01. Motiv: Nu vreau raspuns |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am venit aici pe forum ca sa ma lamuresc de unele lucruri si sper ca voi putea lamuri la randul meu alte lucruri. Desi vad unele 'avantaje' minore ale avortului, legalizarii prostitutiei si drogurilor usoare, dezavantajele sunt mult prea mari si nu se merita asa ceva. Din punctul meu de vedere credinta si patriotismul sunt aberatii doar daca sunt in exces, fenomen numit si fanatism. In mod clar ele nu ar trebui sa dispara deloc, deoarece contribuie la dezvoltarea spirituala a omului. Lumea va fi mai buna si vom trai fericiti si uniti in momentul in care se va atinge un echilibru. Intrebarea mea pentru tine si pt toata lumea de pe forum este urmatoarea: de unde pana unde ideea de "Dumnezeul meu e mai tare si-l bate pe al tau, si daca vrei sa traiesti bine da-te pe legea mea" ? Last edited by sik; 02.02.2010 at 04:21:23. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In plus, situatia nu e chiar atat de simpla cum este prezentata deformat in citatul tau. Este o formulare tendentioasa si falsa folosita de cei care se pretind credinciosii adevarati. Daca ma duc la biserica si D-zeu nu exista chiar nu pierd nimic? Poate nimic inafara de timp, bani si ocazia sa stiu pe cine ma bazez. Daca D-zeu nu exista va bazati pe un prieten inexistent si asta mi se pare mai rau decat sa stiti ca nu aveti pe cine sa va bazati. Stiu, D-zeu iti da dar nu-ti baga in traista. Dar iti promite! Daca D-zeu exista si eu nu cred, as prefera sa pierd totul daca acel D-zeu m-ar condamna doar pentru ca am fost sceptic si nu m-am dus la biserica, samd. Daca e mai important sa mergi la biserica si sa te comporti precum cei din povestea de mai sus, eu nu vreau sa petrec o eternitate langa astfel de oameni dar, mai ales, langa un astfel de zeu. Un zeu care m-ar condamna ca m-am descurcat foarte bine singur si care m-ar accepta daca as veni la el doar cand dau de greu este departe de ideea de fiinta superioara si foarte aproape de fiinta umana. (de aceea cred ca oamenii l-au facut pe D-zeu dupa chipul si asemanarea lor) |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|