Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.02.2010, 21:13:10
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Sper ca nu va plictisesc rau cu niste comentarii despre cum tehnologia schimba perceptia noastra asupra lumii..
Aud comentarii ale copilului meu de gradinita: (intr-un parc:) copaci, rau, animale.. oau! exact ca in jocul meu video; (privind pe geam:) ce frumos arata elicopterul acela, parca este o stea! (noi nu vedem stelele niciodata din cauza luminilor orasului.. ni le imaginam doar sau le vedem pe net!).

@ Laurschepsis
Nu vreau sa par f cinica, dar.. asta cu tehnologia care salveaza padurea ma face sa rad.
Stau in sua si aici treaba e cam asa: arunc zilnic mormane de ambalaje din hartie, carton, plastic.. Mi se dau la magazin pungi de hartie groasa, puse apoi in pungi de plastic solid (cu recomandarea sa le reciclezi, desigur, dar nu am vazut pe nimeni facand asta). Am intrebat unde sunt centrele de reciclare (ca pe multe ambalaje scrie ca sunt reciclabile).. nu am descoperit nici unul si stau in oras f mare.
Toate cunostintele mele folosesc farfurii si tacamuri de unica folosita (cel putin atunci cand ii vizitam!), desi aproape toata lumea are masina de spalat vase..
Facturile le primesc prin posta si pe ele scrie sa trecem la formatul electronic pt a salva copacii, desigur, dar asta nu-i impiedica sa-mi puna langa factura, in acelasi plic, un morman de materiale promotionale din hartie! Etc.
Eu vad doar cum tehnologia ne ajuta sa producem mormane de gunoi...
(Sunt singura ciudata din cartier care merg la cumparaturi cu propria sacosa de panza. Si nu sunt din cei care ma vait de starea planetei.)
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Chiar pot chistiga un iPad 4 pe facebook? mariusfanea Intrebari utilizatori 2 18.12.2012 12:59:56
Cum a aparut diavolul in Univers? mariamargareta Secte si culte 100 19.01.2011 18:46:15
cand a aparut biserica ortodoxa? anaana71 Despre Biserica Ortodoxa in general 2 13.11.2009 20:23:53
Cum credeti ca am aparut ? phradmon Intamplari adevarate 9 05.09.2007 21:13:39