![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
m-am bucurat mult sa aud ca a fost la Petru-Voda de curand. sa il lumineze Dumnezeu si in continuare!
|
|
|
|||
|
|||
|
El are drumuri dese pe la Petru Voda, acolo se poate erija drept mare predicator (conferintele nu-i ajung).
Aveam o impresie buna despre Danion pana pe la sfarsitul lui 2008 cand a tinut o conferinta sa-i zicem cam ciudata, pe urma de cand cu "cipusoarele" a luat-o razna de tot, a inceput sa o traga si spre stilisti, e greu de spus daca mai e ortodox. O fi probabil dupa standardele care si le-a definit el, dar din pacate nu stiu daca sunt cele corecte, chit ca trage cu "Sfintii Parinti" in sus si in jos. Se vede din ceea ce spune ca are impresia ca e un soi de Maxim Marturisitorul in lupta cu ierarhia corupta, dar din pacate nu e singurul caz.. |
|
|
||||
|
||||
|
danion vasile a raspuns pe blog despre aceasta asa zisa problema cu stilismul de care a fost acuzat. cat despre "lupta" cu ierarhia (de parca s-ar lupta cu insusi Dumnezeu), exista sfinti canonizati care au marturisit impotriva a ce ne spune ierarhia sa facem astazi..
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
exista TOTI SFINTII PARINTI din vechime care au marturisit impotriva ecumenismului, dar pentru ca nu au folosit cuvantul "ecumenism" in scrierile lor => nu au vorbit despre asa ceva.
Sfintii contemporani care au marturisit impotriva acestei rataciri - Sfantul Iustin Popovici, Sfantul Ioan Maximovici, Parintele (eu as zice Sfantul) Serafim Rose, Parintele (Sfantul) Paisie Aghioritul si tot asa... ti-am raspuns la intrebare, dar acum sper ca nu vrei "sa ne batem in sfinti". :) Doamne ajuta! |
|
|
|||
|
|||
|
Despre ecumenism se discuta pe alte topicuri
Daca dl. Danion s-ar limita la chestiunea ecumenismului si mai ales ar tratat-o cu cine/cum trebuie ar fi ceva.. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
in ce alt domeniu se mai crede Danion un Maxim Marturisitorul al zilelor noastre? despre stilisti cred ca a clarificat problema, despre ecumenism am discutat. chipuri? :)) hai ca iar incepem.. Doamne ajuta! |
|
|
||||
|
||||
|
Un exemplu e Sf Ioan Gura de Aur.
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sa'inteleg ca pe final, e mai buna "minciuna" pentru a nu aduce sminteala poporului! Cenzuram pe Sfantul Ioan Iacob Romanul, cenzuram cartile de rugaciune, cenzuram vietile sfintilor... dar propovaduim Adevarul! Schimbarea masonica a calendarului a fost INCEPUTUL ECUMENISMULUI, INCEPUTUL EREZIEI! Si asta n'o afirm numa' eu ci tot Sfantul Munte, rusii, sarbii si o parte din calugarii romani! Last edited by Antoni0; 17.01.2010 at 14:04:34. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Raspunsul lui Danion Vasile la acuzatiile de "propaganda stilista" | BogdanF2 | Generalitati | 45 | 25.06.2015 14:51:02 |
| blog part 2 | padrevicentiu | Generalitati | 5 | 15.06.2010 00:15:49 |
|
|