[quote=AndruscaCIM;199864]Ei hai sa nu exgaream de acum, adica tu ma etichetezi pe mine acum desi nu intelegi punctul meu de vedere...si in acelasi timp pretinzi ca esti un mare crestin! Daca asa sunt eu...de unde tragi tu concluzia ca eu ma consider Dumnezeu si alte asemenea????
Andrusca, eu nu inteleg de ce esti asa revoltată? ai deschis un topic pe forum, ai pus o intrebare si acum primesti raspunsuri ! Mie una nu mi se pare ca mesajele ti-au fost adresate cu rautate si in plus raspunsurile sunt si pentru alte persoane care intra si vor sa afle cate ceva despre acest subiect ! Am tot observat si pe alte topicuri, cum unele persoane deschid anumite subiecte doar pentru a se justifica cumva pentru un anumit păcat și nici măcar nu acceptă părerile celorlalți care incearcă să îi explice cum stau lucrurile! Eu nu spun că și tu ai face parte din astfel de persoane ! Tu știi cel mai bine, dar incercă să nu mai ai impresia că dacă cineva ti-a spus că nu e bine ce faci e cel mai mare inamic ! Te pup ! Doamne ajută !
|