![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu-i ajuta mai bine daca oprea cutremurul asta?
|
|||
|
|||
![]()
Ivan, Dumnezeu ne-a pus/ne-a adus intr-un loc unde sunt cutremure, de ce? pentru ca noi am ales sa fim aici.
Ne-a placut senzualitatea prin pacatul primar si Dumnezeu ne-a ascultat ruga. Senzualitatea dorita de noi, insa, vine pachet cu aceste cutremure. Asta este! |
|
||||
|
||||
![]()
Adica acei oameni, cu femei, copii, au trebuit sa moara (iar altii care au supravietuit sa treaca prin aceasta situatie ingrozitoare) din cauza unei greseli facute acum citeva milenii de doi oameni? Nu e un pret cam mare?
Si daca ai un copil care-ti cere droguri, tu ii asculti ruga? Citat:
![]() Nici nu s-ar putea altfel devreme de Dumnezeu e iubire... zisera prietenii lui Iov.
|
||||
|
||||
![]()
aoleu, iar incepem.... :))
|
|
||||
|
||||
![]()
Ce anume incepem? Ati mai avut discutia asta pe forum?
Daca da, as vrea un link. Chiar sint curios cum raspundeti la problema raului din lume.
|
||||
|
||||
![]()
cauta la postarile despre combaterea evolutionismului sau acolo unde raspunde ateul cel rau la absolut orice intrebare. :))))) dar te anunt frate ca una e sa vrei sa gasesti raspuns si alta e sa-ti formezi o idee si sa inchizi usa spre ea.. Sa te ajute Dumnezeu!
|
|
||||
|
||||
![]()
Mda. Pe mine nu ma interesau raspunsurile unui ateu, ci ale unor credinciosi. Altminteri m-as fi aflat pe forumul ateilor.
Nu inchid nici o usa, dar nici nu pot inghiti raspunsuri care de fapt nu spun nimic. Sint deschis la orice explicatie rationala.
|
|||
|
|||
![]()
Haitienii primesc lovituri din toate partile...E cea mai saraca tara din America, a mai trecut si prin razboaie civile, au mai avut de indurat si uragane si inundatii, iar acum cea mai grea lovitura dintre toate...S-ar putea spune ca il slavesc pe Satan prin practicile lor vodou si ca de asta sunt pedepsiti asa de tare de Dumnezeu...
|
|
||||
|
||||
![]()
A T E N T I E : PROBLEMA RAULUI A FOST DISCUTATA SI PARADISCUTATA , dar aici nu se pune problema UNEI DISCUTII IN POLEMICA , deci : TREZESTE-TE ! ! ! . . .
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poate nu v-ati dat seama ca abia am intrat pe acest forum si ca mi-e practic imposibil sa stiu tot ce s-a discutat aici de-a lungul timpului. De aceea am si scris ce-am scris in postarea pe care o citati. Daca problema a fost discutata nu era mai simplu sa dati curs rugamintii mele si sa-mi aratati unde? Ce sa inteleg de aici? Ca intrebarile mele nu sunt legitime? Deranjeaza pe cineva? Prezenta mea nu e binevenita? Am spus-o si pe alt topic, e suficient sa mi-o spuneti si am plecat. Multumesc pentru grija, nu consum bauturi alcoolice. Si nici somnambul nu sint.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dezastru in tabara de copii a Parintelui Tanase ! << sursa "Gandul info" >> | cristiboss56 | Generalitati | 40 | 28.12.2011 15:57:47 |
dezastru | Hartford | Generalitati | 5 | 18.11.2011 02:20:10 |
|