![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
|
ma bucur ca ai ajuns la concluzia asta. oricat de pacatosi am fi suntem datori sa marturisim Adevarul mereu, insa trebuie sa o facem cu blandete. e nevoie cateodata si de asprime, dar aceasta este rezervata sfintilor. insa niciodata sa nu renunti la cugetarea ortodoxa, in dreapta credinta, pe care am vazut ca ai aparat-o mereu (desi uneori prin cuvinte mai dure). intre dragoste si marturisirea adevarului nu este nici o diferenta. Doamne ajuta!
|
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Astazi s-a facut mantuire si casei mele | Florin-Ionut | Pocainta | 26 | 29.09.2011 15:37:05 |
| Despre unele cutremure -cauza lor | sunsray | Secte si culte | 4 | 22.04.2011 14:07:17 |
| Despre unele lucruri care pot contine un adevar si ce face exagerarea din el | claudiu-marius | Generalitati | 7 | 28.10.2010 00:52:50 |
| ce se intimpla cind o persoana nu poate ierta un rau care i s-a facut? | patinina34 | Generalitati | 135 | 30.06.2009 23:37:03 |
| Iranienii au facut un film despre viata lui Iisus | Dia20_diana | Stiri, actualitati, anunturi | 24 | 01.12.2008 00:17:17 |
|
|