Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.12.2009, 13:42:50
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bodyandsoul Vezi mesajul
Dumnezeu NU "exista"! Dumnezeu ESTE! Verbul "a exista" provine din limba latina si inseamna "a proveni din" (prefixul "ex" inseamna "din"). Asadar, noi ca oameni existam, adica "provenim din". Ateii, in mod evident, exista. Maimutele, evident, exista. Pestii exista. Celulele exista. DAR DE UNDE PROVIN ? CUM EXPLICATI ACEST "EX"?
Pai am mai spus, din praf stelar.
Stiinta incearca sa descopere, nu stiu daca va reusi, cum a aparut universul si de ce exista legile (in momentul asta numai doua) care il guverneaza.
Vechi 31.12.2009, 14:27:38
bodyandsoul's Avatar
bodyandsoul bodyandsoul is offline
Member

Data înregistrării: 31.12.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Stiinta incearca sa descopere, nu stiu daca va reusi, cum a aparut universul si de ce exista legile (in momentul asta numai doua) care il guverneaza.
Problema nu este CUM, ci DE UNDE?
Vechi 31.12.2009, 14:34:40
mealex mealex is offline
Junior Member

Implicit alex

bai voi sa stiti una si buna ORTODOXIA e CREDINTA cea ADEVARATA nu islamu nu adventisi nu ateii si toate prostiile dc nu cred adventistii in maica domnului nici eu nush da va pot da o explicatie logica dc ortodocsii cred::e foarte logic venirea lui iisus pe pamant nu puate fi decat printr-o nastere ca el sa poata sa ia trup omenesc cum altfel sa ia trpul dak nu printr-o nastere iar cea care a fost aleasa sal poarte in pantece a fost FECIOARA MARIA din ia sa nascut Iisus sub acoperamantul duhului sfant deci in concluzie exista Maica domnului sami demonstreze mie un ateu sa sa imi zica cv sa vedeti ca o sai explic ce vrea el si cum vrea si tot mie o sa imi dea dreptete. asa ca nu uitati pentru a va muntui in credinta adevarata(ORTODOXIA) este necesar sa respecati cele 10 porunci ceva mai simplu de a te mantui eu nu cred ca exista !!! a respecta cele 10 porunci inseamna sa faci voia lui DUMNEZEU si dak faci voi lui dumnezeu el te va rasplati si iti va oferi un loc in RAi !!!

Last edited by mealex; 31.12.2009 at 14:37:25.
Vechi 11.01.2010, 17:23:26
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Problema nu este CUM, ci DE UNDE?
Prima data raspunzi la CUM, apoi vei vedea ca poti raspunde si de unde.
Vechi 31.12.2009, 14:43:00
bodyandsoul's Avatar
bodyandsoul bodyandsoul is offline
Member

Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Legile, etc., etc., totul exista, adica provin din ceva. (ex=din; asa spune "dictionarul").
Doar Creatorul ESTE. Si din EL sau de la EL provine creatia.
Vechi 11.01.2010, 17:25:08
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Legile, etc., etc., totul exista, adica provin din ceva. (ex=din; asa spune "dictionarul").
Doar Creatorul ESTE. Si din EL sau de la EL provine creatia.
Mai fa un pas: daca o entitate ESTE, de ce respingi afirmatia "legea ESTE"?
De ce prima cauza trebuie sa fie inteligenta?
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Partener ateu onyx235 Nunta 87 26.03.2011 21:52:20
Suntem crestini, intrebati-ne orice andreicozia Generalitati 133 16.08.2010 23:01:34
Eminescu ateu? pisi Generalitati 39 18.01.2010 16:49:03
De ce sunt ateu agnostic hmiron Teologie si Stiinta 43 30.12.2009 22:51:32
ateu sau crestin? Dan-Virgil Generalitati 33 12.07.2008 21:21:58