|  |  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  noob question 

Ce inseamna sacrificiul lui Iisus?Credeam ca stiu...Si am cautat pe siteuri, dar nimeni nu explica.Decat prin pilde si anecdote care lasa loc de interpretari.

__________________ Cel mai tare schimb de replici de pe forum: "Spune Biblia clar" "Bblia zice clar si ca liliecii sunt pasari." | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Prin acest sacrificiu DUMNEZEU se inpaca cu lumea. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

[quote=The_Fallen;193565]Ce inseamna sacrificiul lui Iisus?Credeam ca stiu...Si am cautat pe siteuri, dar nimeni nu explica.Decat prin pilde si anecdote care lasa loc de interpretari.   
				__________________ Vine mosul pe carare, Cu cojocul in spinare. http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me!  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Neinteles de minte, jertfa lui Hristos are intotdeauna o cale deschisa catre inima. Aici se descopera tainele lui Dumnezeu. Asa ca e cazul sa cauti altfel, daca doresti sa intalnesti un raspuns.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 In ce consta aceasta impacare? Si, Moshu, ce vrei sa zici prin postul tau? 
				__________________ Cel mai tare schimb de replici de pe forum: "Spune Biblia clar" "Bblia zice clar si ca liliecii sunt pasari." | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Tu ai citit biblia?
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

[quoteThe_Fallen;193565]Ce inseamna sacrificiul lui Iisus?Credeam ca stiu...Si am cautat pe siteuri, dar nimeni nu explica.Decat prin pilde si anecdote care lasa loc de interpretari.[/quote] Iisus si-a dat viata pentru pacatele noastre, The Fallen... 
				__________________ Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Ce inseamna ca Si-a dat viata pentru pacatele noastre?

| 

| |||
| 
 | |||
|   

Inseamna ca nimeni nar fi putut face un sacrificiu de asemenea amploare(pentru toti oamenii).
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Asta nu imi raspunde la intrebare in nici un fel.De ce era necesar un asemenea sacrificiu este doar o intrebare care deriva din asta, printre multele.

|  | 
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| A little question... | Andragel | Generalitati | 9 | 20.10.2007 20:51:25 | 
| a question | padrevicentiu | Generalitati | 5 | 07.09.2007 23:04:58 | 
|  |