De spus i-am spus... Si asta ma nelinisteste cel mai mult ca nu stie prea bine ce vrea. Zice ca a luat o hotarare pe care nu o poate schimba, ca nu mai poate sa mai fie cu noi... I-am cerut apoi sa imi spuna clar ca nu vrea sa mai fim niciodata impreuna ca sa pot sa inchid capitolul asta si sa imi vad de viata fara regretul ca poate ar mai fi existat vreo ultima sansa si nu am luat-o in considerare dar mi-a spus ca nici asta nu imi poate spune pt ca ii e teama ca mai tarziu o sa regrete. Simt ca ar vrea sa ne vada doar din cand in cand, sa stie ca suntem aici indiferent ce decide el si intre timp el sa se bucure de libertate si sa nu il intrebe nimeni nimic. Nici nu stiu ce fac, sa continui asa cu toata nehotararea asta nu mai rezist.Am decis sa las lucrurile sa decurga cum o fi, sa il las pe Doamne-Doamne sa faca ce stie El ca e mai bine... Trecutul nu am cum sa il schimb, pot doar sa regret si sa ma shimb de acum incolo. Iar daca lui ii place mai mult viata pe care o are acum...asa sa fie.
|