![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Draga Marina, te rog sa ma ierti tu pe mine. eu te-am iertat demult si nici nu tin suparare... Eu aveam o parere buna despre postarile mele, credeam ca sunt echilibrata, toleranta si cat de cat intelegatoare... evident, sunt si exceptii (mesajul ironic adresat Mirabelei, contrarile mele cu Andreicozia, care nu vor mai exista, pentru ca ne-am cerut iertare reciproc de mos Nicolae, sau polemicile cu Topcat, care mi-e foarte simpatic,de altfel - Topcat, iarta-ma daca te-am mahnit si daca te-am provocat sa hulesti! - si poate or fi si altele). Eu una nu imi aduc aminte sa ma fi ranit nimeni la modul serios cu vreo postare. E insa foarte posibil sa ii fi ranit pe altii,data fiind starea mea de "nevorbire"... pentru acestea imi cer iertare si va rog foarte serios,dragi forumisti, trageti-ma de urechi si atrageti-mi atentia cand mi se intampla, pentru ca si in viata reala fac gafe din cauza neatentiei mele si a lipsei de tact si nu vreau sa fac pe cineva sa sufere aiurea! eu am 21 de ani si jumatate, multi dintre voi imi puteti fi parinti, nu ma supar daca ma faceti sa vad,cu argumente, ca nu am dreptate! In rest, PACE VOUA! Noesisaa,ai ajuns cu bine acasa? Si da,Elizabeta, daca as fi mai stricta cu mine,ce bine ar fi!
|
||||
|
||||
|
Inca sunt jin Olanda.
Din cauza unei incurcaturi am pierdut avionul sambata dimineata, asa ca m-au reprogramat pentru luni la 7 am. Si ghici ce, din cauza zapezii care a cazut duminica si a vremii rele zborul meu a fost anulat. Acum cand voi fi reprogramata habar nu am, sper cat mai curand, voi vedea maine. Dar.....
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
"23.De aceea, asemănatu-s-a împărăția cerurilor omului împărat care a voit să se socotească cu slugile sale.
24.Și, începând să se socotească cu ele, i s-a adus un datornic cu zece mii de talanți. 25.Dar neavând el cu ce să plătească, stăpânul său a poruncit să fie vândut el și femeia și copii și pe toate câte le are, ca să se plătească. 26.Deci, căzându-i în genunchi, sluga aceea i se închina, zicând: Doamne, îngăduiește-mă și-ți voi plăti ție tot. 27.Iar stăpânul slugii aceleia, milostivindu-se de el, i-a dat drumul și i-a iertat și datoria. 28.Dar, ieșind, sluga aceea a găsit pe unul dintre cei ce slujeau cu el și care-i datora o sută de dinari. Și punând mâna pe el, îl sugruma zicând: Plătește-mi ce ești dator. 29.Deci, căzând cel ce era slugă ca și el, îl ruga zicând: Îngăduiește-mă și îți voi plăti. 30.Iar el nu voia, ci, mergând, l-a aruncat în închisoare, până ce va plăti datoria. 31.Iar celelalte slugi, văzând deci cele petrecute, s-au întristat foarte și, venind, au spus stăpânului toate cele întâmplate. 32.Atunci, chemându-l stăpânul său îi zise: Slugă vicleană, toată datoria aceea ți-am iertat-o, fiindcă m-ai rugat. 33.Nu se cădea, oare, ca și tu să ai milă de cel împreună slugă cu tine, precum și eu am avut milă de tine? 34.Și mâniindu-se stăpânul lui, l-a dat pe mâna chinuitorilor, până ce-i va plăti toată datoria. 35.Tot așa și Tatăl Meu cel ceresc vă va face vouă, dacă nu veți ierta - fiecare fratelui său - din inimile voastre. " |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Dumnezeu iarta dar nu uita | ladyanda | Generalitati | 22 | 06.06.2011 22:05:52 |
| iarta-ma sunt tanar | maria32 | Generalitati | 0 | 18.02.2011 21:35:06 |
| Scuze, iarta-ma, nu pot | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 34 | 01.01.2011 22:59:48 |
| Doamne iarta militari | BogdanBogdan | Generalitati | 18 | 22.03.2008 21:29:18 |
| Doamne iarta-ne pe noi pacatosii si ne miluieste | serb_crina | Preotul | 3 | 04.12.2007 22:54:16 |
|
|