![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
|
nu a inceput nimeni cruciade, Doamne fereste! :)) era o discutie relaxata (sper) asupra unor caderi ce ameninta societatea in intregul ei. Cred ca trebuie sa discutam si lucrurile acestea, fara a fi patimasi, bineinteles.. Oamenii aia nu imi iau mie, personal, aerul. dar oare numai eu contez in lumea asta? mie mi se pare ca atitudinea asta de "fiecare gandeste ce vrea" sau "e parerea ta si ti-o respect", nu face decat sa ne izoleze si sa ne trimita direct la relativizarea de care vorbeam in thread-ul cu parintele Stephen. Iertati-ma daca gresesc..
|
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| ce stiti despre cele 12 vineri? | totalsistem | Generalitati | 11 | 06.06.2017 01:56:31 |
| Ce stiti despre Impartasania cu nevrednicie? | petruta12 | Reguli generale de utilizare a forumului | 69 | 22.09.2012 02:23:55 |
| ce stiti despre?.. | candles in the wind | Generalitati | 0 | 23.10.2011 19:03:34 |
| Ce stiti despre... | quasar | Generalitati | 2 | 27.01.2008 15:01:36 |
| ce stiti despre Parintele Nicodim Bujor? | cornelpr | Generalitati | 1 | 15.03.2007 22:57:22 |
|
|